… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Minőség és design: divatórák a Michael Kors és a Guess cégektől

Minőség és design: divatórák a Michael Kors és a Guess cégektől

Minden nő, aki számára a divat nem titok, tudja, hogy a jó stílus kulcsa a kiegészítők megválasztása. El sem tudjuk képzelni stílusunket az alkalomhoz illő táska nélkül. Munkába nagyobb méretű modelleket választunk, amelyekben dokumentumokat és alapvető dolgokat tarthatunk, egy elegáns vacsorára pedig egy finom kuplung táskát választunk, amelyben a rúzsunk és a telefonunk is elfér. Hogyan kapcsolódik ez a karórákhoz? Örökös rohanásban élünk, ahol minden pillanatban rápillantunk a karóránkra, de már régen felismerték, hogy nem csak az időmérésre szolgál. Ez egy ízléses kiegészítő, amely karaktert kölcsönöz az öltözékünknek. Tehát melyik karórát válasszuk? (x)

A jó stílus ábécéje – mivel párosítsuk a női divatórákat?

Mivel párosítsuk a női karórákat, hogy divatosak és stílusosak legyünk? Először is, a megfelelő karóraválasztásnak harmonizálnia kell a tulajdonos személyiségével. A divat változik, ezért ne csak a trendek, hanem a karóra funkcionalitása és minősége is vezéreljen minket. A sportos elegancia kedvelői számára ideálisak a bőrszíjjal ellátott női karórák modelljei, amelyek színe a bőrszínünkhöz igazítható. A pasztellszínek még mindig divatosak, és minden arcszínhez jól állnak. A klasszikus elegancia kedvelői számára viszont a fémes szíjjal rendelkező karórák a legjobb választás, amelyek a funkcionalitást és az ékszeres megjelenést ötvözik. A karóra mérete is fontos, így a legkisebb, legfinomabb modellektől az oversize változatig válogathatunk. Természetesen ne feledkezzünk meg a kényelmünkről sem, válasszunk úgy női karórákat, hogy ne érezzük magunkat kényelmetlenül. A kevesebb néha több – ebben az esetben is igaz. A karórák rajongóit fel lehet osztani azokra, akik a tisztán funkcionális modelleket választják, és azokra, akik az ún. fashion modelleket keresik. Az abszolút bestsellerek ezen a téren a Michael Kors és a Guess márkák. A nők szerte a világon megszerették őket, mert a minőséget és a nagyszerű dizájnt ötvözik.

Michael Kors – fedezz fel a New York-i stílust!

Michael Kors évről évre trendteremtő, és a karórák témájában sem okoz csalódást. A modelleket nemcsak az érdekes dizájn, hanem a részletekre való odafigyelés is jellemzi. A márka már régóta a luxus, a jó ízlés és a csúcsminőség szinonimájának számít. A Michael Kors karórák a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek. Ezek középpontjában egy kvarcmechanizmus áll, és sok modell további funkciókkal is rendelkezik, mint például dátum kijelzés, stopper vagy akár sebességmérő. A Michael Kors karórák tokja nemesacélból készül, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek, és ami nagyon fontos, hogy antiallergén. A számlapot viszont ásványi üveg védi, amely ellenáll a karcolásoknak, töréseknek és repedéseknek. A Michael Kors karórák színvilágában még a legigényesebb vásárlók sem fognak csalódni. A Michael Kors órák színvilágában még a legigényesebb vásárló nők sem fognak csalódni. Vannak időtlen klasszikusok fekete, fehér és barna színben, egy leheletnyi frissesség rózsaaranyban és elegancia ezüst és arany színben. Számos modellnél, mint például a Portia vagy a Diamond Darci, a számlapot csillogó cirkónia díszíti, míg más modelleknél, mint például az Everest, a számlap szokatlan színe vonzza a tekintetet.

Szín és minta: a Guess különleges dizájnjai

A Guess egy másik olyan márka, amelyet a luxuskiegészítők rajongói szerte a világon megszerettek. A márkát a francia elegancia és az amerikai hétköznapi stílus szokatlan kombinációja jellemzi. Érdekes, hogy a márkát az Egyesült Államokban alapították, de az alapítók franciaországi testvérek. A Guess karórák nemcsak egyedi stílusukra, hanem viselési kényelmükre is ösztönöznek. A legmagasabb minőségű anyagokból készültek, a luxus érzetét nyújtják megfizethető áron. Kvarcmechanizmussal rendelkeznek, a számlapot pedig karc- és törésálló ásványi üveg védi. A karórák vízállóak is, ideálisak az aktív emberek számára. A Guess márka kollekcióját egyértelműen az arany, az ezüst és a fekete színek uralják. A rózsaarany árnyalatai is megtalálhatók. Figyelemre méltó a karórák számlapjainak szokatlan kialakítása, amelyen a márka logója van jelen. A Ladies és az Originals modellek, amelyek farmer mintázatúak, a cég gyökerei előtt tisztelgést adnak, mert farmerek gyártásával kezdődtek.

Női karóra – minden nő személyes kiegészítője

Nem számít, melyik márka mellett döntjük, mindegyiknek vannak modelljei minden alkalomra. Vannak modellek baráti találkozásra, üzleti bemutatóra vagy elegáns vacsorára. A Guess és a Michael Kors márkák karórái rendkívüli dizájnjuknak és színeiknek köszönhetően kiemelik stílusunkat. A legmagasabb minőségű anyagoknak köszönhetően pedig évekig kitartanak, és mindig trendik maradnak. A jó stílus sosem megy ki a divatból.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest