… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Mi kell a férfinak? – Az igényes megjelenés eszközei

Mi kell a férfinak? – Az igényes megjelenés eszközei

Elegáns öltöny, bőrcipő és egy klasszikus karóra – ezek egy igényes férfi gardróbjának alaptartozékai. Viszont azok, akik valóban adnak a megjelenésükre, nem állhatnak meg a külsőségeknél. Arról is beszélnünk kell, hogy milyen ápoló, hidratáló szerekkel tehetik még vonzóbbá a megjelenésüket. Vajon mik a fürdőszoba alaptartozékai egy férfinak?

1. A nélkülözhetetlen borotva
Ha nem vagy a hosszú szakáll híve és nem szeretnél rendszeresen borbélyhoz járni, de szeretnél jó benyomást tenni a nőkre, ne felejtsd el a rendszeres borotválkozást. Egy puha, karcmentes férfiarcra több nő vet csábos pillantást, ráadásul nem is mindenkinek áll jól a hosszabb arcszőrzet. Vannak, akik egyszerűbben fiatalabbnak néznek ki szakáll nélkül. Ha napi rendszerességgel borotválkozol, fontos, hogy mindig éles legyen a borotvád. Ha pedig irritálja a bőröd a hagyományos borotva, használj hajnyírót, ezzel a borostás hatás garantált.

igenyes ferfi2. Hidratálni szexi
A férfiaknak sem szabad megfeledkezniük a hidratálásáról, különösen egy kellemes zuhany vagy borotválkozás után érdemes különböző krémeket használni. Évszaktól függetlenül, a revitalizáló krémek jó hatással vannak a bőrre, a rendszeres használatuknak köszönhetően pedig eltűntetheted a fáradság, a stressz vagy az idő múlásának jeleit. Egy kevésbé tolakodó illatú, természetes összetevőkre alapozó krém gyorsan hidratálja a bőrt és egyben mattá is teszi.

3. Minden a fehér mosolyon múlik
Az egészséges és hófehér fogakkal nemtől függetlenül pozitív hatást gyakorolhatunk. Ahhoz, hogy a fogaid egészségesek legyenek nem csak rendszeres fogorvosi vizsgálatra van szükségük, hanem mindennapi szájhigiéniai rutin betartására is. Ha gyakran iszol kávét, cigarettázol és iszol egy-egy pohár vörösbort, érdemes fogfehérítő fogkrémet használnod, ilyen például Rapid White. Rendszeres használata megakadályozza az elszíneződés és a fogkő kialakulását. Ez a megoldás kényelmes alternatívája lehet a drága fogászati beavatkozásoknak.

4. Maszkulin illatfelhő
Mindenki tudja, hogy egy férfi illata azonnal felkeltheti egy nő érdeklődését, fontos, hogy egy természetes aromájú parfüm tökéletesíti igazán egy úriember megjelenését. Melyik illat illik hozzád a legjobban? Ha temperamentumos vagy és két lábbal állsz a földön, próbálj ki néhány határozottabb illatot, például a fűszeres szantálfát tartalmazó parfümöket. Ha tele vagy energiával és folyton mosolyogsz, válassz friss illatokat, mondjuk citrusosat vagy mentásat.
Magyar beauty bloggerek a férfi szépségápolásról: „Merjenek foglalkozni magukkal”

A megkérdezett beauty bloggerek egybehangzó véleménye szerint a férfiaknak is szükségük van a szépségápolsára.

Többen azt sugallták, hogy az erősebbik nem is kísérletezhetne új dolgokkal, de figyelhetnének arra is, hogy nem feltétlenül attól lesz nekik való egy termék, mert rá van írva, hogy az férfiaknak van szánva.

Mindezek mellett tanácsos ugyanúgy végignézniük az összetevők listáját a választás előtt, mint mindenkinek. „Ma már egyáltalán nem ciki dolog különböző szépségápolási szereket, például arcápoló termékeket használnia a férfiaknak sem, foglalkozzanak nyugodt szívvel a bőrükkel, egyszer még hálásak lesznek érte!” – írta válaszában a Colorcam Magazine főszerkesztője.

Hasonló a Szépség negyven felett blog álláspontja is a témában: „Minél többen használjanak ápoló termékeket, mert ha hiszik, ha nem, Nekik is szükségük van rá és az Ő bőrük is meg fogja hálálni.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest