… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Meleg téli papucsok nőknek és férfiaknak

Meleg téli papucsok nőknek és férfiaknak

A hideg idő beköszöntével bizony nincs is jobb annál, amikor egy puha és meleg papucsban nyújtóztathatjuk ki a lábainkat egy bögrényi jó forró kakaó, és persze a kedvesünk társaságában. Milyen papucsokat válasszunk, hogy garantáltan jól induljunk minden lazítós hétvége? (x)

Puha mamusz vagy kemény talpas papucs legyen?

Ez mindig attól függ, hogy hogyan szeretnénk használni majd a papucsokat. Például egy férfi házi papucs esetében nem árt, ha az univerzális, vagyis ki tudunk vele szaladni a ház elég például kivenni a postát reggel, vagy lazán elkészíteni a kávét benne a konyhában. A minőségi házi papucsok ugyanis nem csak nagyon melegek és kényelmesek, de biztonságosak is. A mamuszokról azonban ez már kevésbé mondható el. A puha talpú mamuszokat leginkább a szobában érdemes használni amolyan belsős papucsként. Ez már csak amiatt is megéri, mert sokkal kevesebb szennyeződést viszünk a belső szobákba, mint ha egy papucsot használnánk mindenhez. Ezen kívül persze az egyéni ízlés is számít. Ha mi vagy a kedvesünk inkább egy univerzális papucsot szeretnénk, akkor érdemes a bélelt zárt papucsok felé venni az irányt. A CCC webáruházában sokféle stílusos női és férfi papucsot találunk a kategóriában. Választhatunk például egy csinos skót kockás férfi modellt lusta hétvégékre a Pumától, vagy nézhetünk egy sikkes és minimalista feketét a Scholl kínálatából. Ezen kívül persze még számtalan más prémiummárka modelljei közül választhatunk a CCC webáruházából.

Bohém és bájos papucsok a hölgyek számára

Ha papucsról van szó, akkor valljuk be, a női részleg jóval színesebb kínálattal rendelkezik, mint az urak esetében. Ez egyáltalán nem azért történt így, mert a hölgyek kivételezettek volnának a témában. Egyszerűen amiatt szaladt meg a tervezők fantáziája a női papucsokat illetően, mert a hölgyek egyszerűen imádják a bohókás és különleges papucsokat. Olyasmi ez, mint a színes zokni okozta őrület, hiszen valahol mélyen minden királynőben és úrhölgyben még mindig ott van az a bájos kislány, akinek cicás mamusz kell. Cicás, macis és még szarvasos női mamusz is bőven akad a DeeZee meg a Home&Relax kínálatában. Ezen kívül pedig elképesztő puha és imádni való plüss és szőrme papucsok várják a hölgyeket, nem csak az említett márkáknál, hanem sok más brand esetében is, ha benéznek a CCC webáruházába. A különleges, bájos és extrém puha papucsok és mamuszok útvesztőiben azért megtalálhatóak persze a stílusos és minimalista darabok is. Vagyis lényegében mindenki megtalálja az idei trendekben az ízlését.

Milyenek az idei papucstrendek? 

Ha csak kettőt szeretnénk kiemelni az idei nagy slágerek között, akkor az a férfiak esetében a skótkocka, a nők esetében a szőrme volna. Mindkettő formavilág elképesztő jól mutat, és tényleg feldobja a hangulatunkat egy fárasztó nap után. Milyen lehet belebújni a világ legselymesebb bundájába csak egy picit érezve a lábunkon? Pont olyan, amilyet például a Home&Relax márka alkotott. Csak extra puha és meleg minőségi műszőrme, illetve kivételes komfort. A férfi papucsokra visszatérve pedig a skótkocka már csak amiatt is rendkívül megéri, mert többnyire mindenféle öltözékhez tökéletes mutat. Ezen kívül persze más fazonok és stílusok is slágernek számítanak a szezonban. A női papucsoknál az állatminták, az állatfigurás mamuszok és persze a fonott vagy fonáshoz hasonlatos papucsok robbantak be a divatba az utóbbi időben. A férfiaknál viszont egyfajta elegáns kifinomultság vette kezdetét, amit például a már említett skótkockás modellek is jól jeleznek.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest