… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Lauren Conrad: Los Angeles üdvöskéi

Lauren Conrad: Los Angeles üdvöskéi

2009-ben jelent meg a The Hills című valóságshowhős, Lauren Conrad első könyve, az L.A. Candy, ami most már végre már nálunk is kapható. A könyv hónapokig vezette Amerikában a bestseller listákat, hiszen mindenki kíváncsi volt, vajon milyen titkokat árul el Lauren a gazdagok és a sztárok életéről…

A könyv főszereplője, Jane a legjobbak közé akar tartozni és ezért mindenre képes… vagy mégsem?

Los Angeles: csupa zsír bulihely, jó pasik, dizájnerek… minden. A tizenkilenc éves Jane Roberts és legeslegjobb barátnője, Scarlett alig várja, hogy habzsolhassa az életet. Alig hisznek a szerencséjüknek, mikor egy tévéproducer azt akarja, hogy ők legyenek a „Szex és New York valóságshow-változatának” a sztárjai. Saját show? Hát hogyne! Jane nemsokára a televízió legmenőbb sztárja lesz, és lubickol a VIP bánásmódban az új haveri körével. De ezek a barátok szintén egy kis reflektorfényre pályáznak. Egy városban, ami tele van olyanokkal, akik az álmaikat kergetik, nem telik sok időbe, míg Jane rájön, hogy mindenki akar tőle valamit, és semmi sem az, aminek látszik.

A könyvmegrendelhető a libri.hu weboldalon, 2850 Ft-ért, de kapható a Tesco hipermarketekben is.
Reméljük, Lauren Conrad többi könyve is hamarosan elérhető lesz nálunk, a 2010-ben megjelent  Sweet Little Lies és a Sugar & Spice is.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest