… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Lady Gaga tarolt az MTV EMA-on!

Lady Gaga tarolt az MTV EMA-on!

Vasárnap este tartották Belfastban a világ egyik legrangosabb zenei díjátadóját, az MTV EMA-t. A vörös szőnyegen a legmenőbb sztárok vonultak fel extrém és vad ruhakölteményekben, nem sokkal később pedig kiderült, kik a 2011-es év győztesei. A gála abszolút nyertese Lady Gaga, aki négy kategóriában győzedelmeskedett. Justin Bieber, Bruno Mars és a Thirty Seconds To Mars pedig duplázott. A papírforma győzelmek mellett azonban tartogatott a gála bőven meglepetéseket is, még egy pucér rajongó is a színpadra jutott.

Gaga alig bírta el a rengeteg díjat

Az extravagáns énekesnő alig bírt menni a ruhájában. Az egyik díját a Baywatch sztárjától, David Hasselhoff-tól vehette át.

Lady Gaga úgy tűnik továbbra is a zenerajongók legnagyobb kedvence. Belfastban az extrém, gramofonszerű ruhába bújt popsztár négy kategóriában bizonyult a legjobbnak a rajongók szavazatai alapján. Lady Gaga-t az MTV EMA-n a legjobb énekesnőnek választották, Born this way című slágere a legjobb dal lett, a hozzá készült kisfilm pedig a legjobb videó kategóriában győzedelmeskedett. Lady Gaga hívei magukat is díjazták, mert az MTV EMA 2011-es új, a legnagyobb rajongók névre keresztelt kategóriájában is az extrém énekesnő győzedelmeskedett. A fantasztikus hangulatú estén Justin Bieber, Bruno Mars és a Thirty Seconds To Mars is duplázott. Míg a tinikedvenc Bieber a legjobb férfi és a legjobb pop előadónak járó elismerést kapta meg, addig Bruno Mars a legjobb új és a legjobb Push előadó lett. Az MTV Push célja, hogy bemutassa a közönségnek a legígéretesebb feltörekvő tehetségeket. A Thirty Seconds To Mars tehetségét a legjobb alternatív előadó díjával ismerték el, de a fiúk vehették át a legjobb World Stage produkcióért járó MTV EMA szobrot is.

Selena Gomez, az est házigazdája volt

A páratlan díjátadó gálát a brit Coldplay nyitotta meg a több, mint nyolcezer fős közönség előtt a belfasti Odyssey Arénában. Színpadra lépett még Lady Gaga, Justin Bieber, Bruno Mars, az LMFAO és a Queen is. A legendás zenekar Adam Lamberttel közösen zárta a két órás gálát legnagyobb slágereivel. Felcsendült a The Show Must Go On, a We Will Rock You és a We Are The Champions egy-egy részlete is. Az MTV EMA történetében először két külső helyszínen is tombolhattak a rajongók az eseményeket követve. A Snow Patrol legénysége tizenötezres közönség előtt játszott a belfasti városháza előtt épített színpadon, míg a Red Hot Chili Peppers legújabb slágerét az Ulster Hall-ban adta elő. Az est háziasszonya Selena Gomez volt, aki ezúttal humoráról is tanúbizonyságot tett, amikor saját video képével beszélgetett és kifigurázta Lady Gaga-t is. Az MTV EMA idei gáláján olyan sztárok adták át a zenei elismeréseket, mint Katy Perry, Amy Lee (Evanescence), David Hasselhoff, a szupermodell Bar Refaeli és Irina Shayk.
A rengeteg felejthetetlen pillanat között talán az egyik legemlékezetesebb az a megható kisfilm volt, ami Amy Winehouse-nak állított emléket.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest