… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Különleges kávés receptek

Különleges kávés receptek

Egy gyümölcsös frissítőnél nincsen jobb. Amikor megkóstoltuk a frissítő Naora kávét, egyszerre volt a már jól megszokott reggeli fekete ébresztő, ugyanakkor a különleges gyümölcsös illat elhozta a tavasz illatát is!

Erdei álom

Hozzávalók: 40 cl friss málna püré, 2,5 g zselatin lap, 1 gombóc joghurtos fagylalt, 1 Naora kapszula (40 ml espresso készítéséhez), 2 db jégkocka
Elkészítés: Keverd össze a málna pürét az előzőleg forró vízben feloldott zselatinnal. A keveréket öntsd a szifonba, majd a szifont tedd a hűtőbe 30 percre. Főzz a Naora kapszulából espresso-t (40 ml), és 2 jégkockával együtt öntsd egy shakerbe. Addig rázd őket, amíg a jégkockák el nem olvadnak. Töltsd a lehűtött kávét az egyik pohárba. A másik pohárba tegyél egy gombóc joghurt fagylaltot, majd egyengesd el a felszínét úgy, hogy befedje a pohár alját, és mindenhol egyenlő vastag legyen. Végül tegyél a tetejére a málnás espumából.

Szedres Latte Macchiato

Hozzávalók: 2 cl szeder szirup, 1 cl szeder püré, 15 cl tej
Elkészítés: Az Aeroccino segítségével habosítsd fel a tejet. Keverd össze a szeder pürét a sziruppal, majd töltsd a Ritual receptes pohárba. Öntsd a tejhabot a keverék tetejére, végül óvatosan készíts a Naora kapszulából espresso-t, és tálald!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest