… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Kulisszatitkok a Nyomorultak forgatásáról- Exkluzív videó! (6E)

Kulisszatitkok a Nyomorultak forgatásáról- Exkluzív videó! (6E)

Nemrégiben napvilágot látott a Nyomorultak  legújabb előzetese, melyben a Hugh Jackman, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, és a stáb többi tagja elkalauzolja a nézőket a Tom Hooper epikus adaptációjának színfalai mögé. A sztárok számos kulisszatitkot megosztanak a kisfilmben a nézőkkel, miközben exkluzív felvételeken láthatjuk őket élőben énekelni!

„Teljesen más lesz, mint az eddigi filmek. Ez az első alkalom, hogy valaki így keltette életre ezt a történetet!”- mondta egy interjúban Anne Hathaway. A színésznő egyáltalán nem túlzott ezzel a kijelentésével, a legújabb Nyomorultak mozi nem csak a nagy nevű szereplőgárda miatt különleges, vagy azért mert ez az első zenés filmadaptáció Victor Hugo regényéből,  hanem azért is, mert a legtöbb musical filmtől eltérően, a dalokat élőben énekelték el a színészek a forgatás alatt.

Normál esetben ugyanis először stúdióban veszik fel egy hónappal a forgatás előtt a számokat, és a felvételek során csupán tátogniuk kell szereplőknek. „A legnagyobb probléma ilyenkor, hogy az érzelmeket, és a játékot nem az alkalom szüli, előre el kell képzelni a jeleneteket, és az előadásmódot, mielőtt egyáltalán találkozhatnánk a színészekkel.”- magyarázza Eddie Redmayne a videóban. Az exkluzív kisfilmben lehetőséget kapunk, hogy bepillantsunk a műhelymunkákba, miközben mindenféle korrigálás nélkül hallhatjuk Hugh Jackmant, Amanda Seyfriedet, és Anne Hathaway-t énekelni.

„Az ötlet, hogy élőben énekeljünk a felvételek során, először rémisztő volt, ugyanakkor szabadságot adott, és lehetőséget arra, hogy korlátok nélkül, spontán játszhassunk a kamera előtt.”- mondta az interjúban Hugh Jackman. A film várhatóan 2013 januárjában kerül mozivászonra, és sokan már most Oscar-esélyesnek tartják.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest