… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Kényeztető lazítás Czanik Balázzsal

Kényeztető lazítás Czanik Balázzsal

A jó teljesítményhez elengedhetetlen a pihenés, a kikapcsolódás. Legyen ez egy sport- vagy egy szépségverseny. A Queen of Hungary  jelöltjei és Czanik Balázs egy kényeztető félnapos kikapcsolódásra vonultak el a Magnolia Day Spa földalatti termeibe.

Hogy a szépségverseny jelöltek ne csupán fizikai felkészítésen vegyenek részt, a verseny szervezői  egy félnapos pihenést, relaxálást építenek be a mindennapjaikba. A számtalan edzés, koreográfia, vagy éppen mozgás technika elsajátítása mellett az izmok ellazítására is időt kell szánni. Ehhez nem is lehetne jobb helyet találni, mint egy olyan, a belváros szívében fekvő központot, ahol a szakemberek magas fokon űzik az izomellazító, pihentető, vagy éppen átmozgató masszázsokat. Egy komplexumot, ahol egy helyen megtalálható minden: többféle szauna, jakuzzi, masszázskezelések és pihenő szoba.

Mindenkinek megvan a saját „karbantartó” rituáléja, és legtöbben pontosan tudjuk, mikor érkezik el a mindennapjainkban az a pillanat, amikor jól esik egy izomlazító vagy egy feszültségcsökkentő masszázs. „ Akik heti rendszerességgel járnak hozzám edzeni, azoknak azt szoktam tanácsolni, hogy építsenek be a hetükbe egy masszázst. Az edzések hatására letapadt izmokat a sportmasszázs során lazíthatjuk el a legkönnyebben. Ilyenkor nem csupán jól érezzük magunkat, de megadjuk a testünknek a lehetőséget a regenerálódásra, és felgyorsítjuk az anyagcsere folyamatokat. Kiemelten fontosnak érzem, hogy ne csak a munka töltse ki a napjainkat, de időről-időre, lehetőleg kéthavonta menjünk el kikapcsolódni. Hogy az önmagunkra fordított időt mivel töltjük el, szaunázással, wellness-szel vagy masszázzsal, az egyéntől függő, de ne sajnáljuk magunktól. Az október 12-14 közötti táboromban is a napi 4-6 edzés mellett jut idő a mentális kikapcsolódásra is: jógára, aqua fitnessre, zumbára, szaunázásra, vagy éppen masszázsra van lehetőség.”  – osztotta meg tapasztalatait Czanik Balázs.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest