… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Így válassz magadnak női oldaltáskát!

Így válassz magadnak női oldaltáskát!

A nők számára a táska nem csak egy kiegészítő, hanem egy olyan kellék, amely rendkívül jól feldobja a szettet. Megmutatjuk, milyen számodra az ideális női oldaltáska!

Legnépszerűbb női oldaltáska fazonok
A táskadivat évről évre változik, érdekesebbnél érdekesebb darabok jelennek meg a kifutókon. A tervezők a színek és minták mellett a fazonokkal és formákkal is előszeretettel játszanak. Egy időben mindenhol átlátszó táskákat láthattunk, amelyeket idén leváltottak az egészen mini darabok. Ezek a táskák szinte csak arra jók, hogy a legapróbb kiegészítőket, egy kulcsot és egy rúzst csúsztassunk a belsejükbe.

Az idei év nagysikerű darabjai még a fonott kézi strandtáskák és női oldaltáskák, amelyeket tökéletesen lehet kombinálni a lenge nyári ruhákkal és szandálokkal. A fonott mellett még mindig népszerű a bőr kézitáska, amely elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének az őszi, hűvös napokon is.

A praktikus női oldaltáska ismérvei
A női oldaltáska, csak úgy, mint a többi kis- és nagytestvére igazán nagy gondot tud okozni akkor, amikor elvesznek benne a cuccaink. Ismerős az érzés, mikor kutatunk, de olyan, mintha Hermione soha véget nem érő táskájában keresnénk az éppen szükséges holminkat? Az egy légterű, hatalmas zsákok mintha elnyelnék a telefont és az iratokat. Éppen ezért fontos, hogy olyan táskát szerezz be magadnak, amely több zsebbel is rendelkezik. A kisebb rekeszekben kényelmesen elférnek az apróbb, gyakran szükséges tárgyak, mint a telefon, kulcs, vagy az adott napra választott rúzs.

A praktikus női oldaltáska emellett állítható pánttal van felszerelve, amit magasságodhoz igazíthatsz. A legjobb típusok kézi pánttal is rendelkeznek, így tömegközlekedésen, zsúfolt helyeken kényelmesebb őket hordani. A funkciók mellett igen fontos szempont, hogy minőségi táskát vásárolj, amely szélben, esőben és hóban is megállja a helyét.

Mikor milyen női oldaltáskát válasszak?
Nagy dilemmát jelent, hogy milyen alkalomra milyen női oldaltáska a legpraktikusabb, hiszen nem mindegy, hogy bevásárolni mész, kirándulni vagy esetleg szórakozni. A hétköznapok során általában sok holmit tárolunk a táskában, ezért ezekre a napokra olyan darabot válassz, amibe minden belefér. Vannak, akik mindennap magukkal hordják munkaeszközüket, így praktikus egy laptop táska beszerzése is. Ezek a fazonok is többféle színben és méretben érhetőek el az üzletekben, így nem kell, hogy egy unalmas, fekete táskát válassz, hiszen színes és mintás darabok is rendelkezésedre állnak.

Ha barátnőiddel találkozol, vagy esti randevúra készülsz, érdemes kisebb táskát magaddal vinned, amelyet könnyen keresztbe vethetsz táncolás, sétálás közben. Ezek a típusok nemhogy kényelmesek, de igazán praktikusak is ilyenkor. A fazonok mellett érdemes a színekre is hangsúlyt fektetni, így a népszerű fekete női táska helyett válassz néha bohókásabb darabokat is! Ugye, hogy egy piros cipő milyen jól mutat egy piros női táskával?

Összegzés
Egy praktikus, minőségi táska nélkül szinte elképzelhetetlen az életünk. Szerencsére az üzletekben hatalmas választék tárul elénk női oldaltáskákból, így bátran válogathatunk különböző színek és méretek között. Találd meg azt a táskát, amelyik praktikus és hű társad lesz a mindennapok során!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest