… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Így indulhat jól, energikusan a reggeled!

Így indulhat jól, energikusan a reggeled!

Gyakran nehéz a reggeli ébredés? Természetesen ezzel nem vagy egyedül, hiszen melyikünk ne szeretné néha reggel inkább a fejére húzni a takarót és tovább aludni? Ha magadra ismertél, akkor itt van néhány tipp arra, hogy hogyan alakítsd át egy picit reggeleidet, hogy frissen és energiával telve indulhass neki a napnak!

Egyél korábban
Ha reggel, már rögtön ébredés után nekilátsz a reggelinek, automatikusan frissebbnek érzed majd magad. Kezdd a reggelt egy proteinben gazdag reggelivel, hogy beindítsd és felgyorsítsd az anyagcseréd. Teljes kiőrlésű kenyér, pirítós, főtt tojás vagy müzli a legjobb választás egy energetizáló reggelinek.

Nyújtóztasd meg magad
Egy kiadós reggeli nyújtózás után szintén frissebbnek érzed majd magad, mivel izmaid ezáltal bemelegednek, sokkal könnyebben életre kelnek. Minden reggel csupán néhány percet kell arra szánnod, hogy megnyújtóztasd nyakadat, karjaidat, hátadat és lábaidat, és a kellemes, jó érzés mellett azonnal érezhető a frissesség is. Tipp: tanulj meg néhány egyszerű jóga- vagy stretching gyakorlatot a hatékonyabb és gyorsabb bemelegítés érdekében!

Felejtsd el a „szundit”
Sose nyomd meg a „szundi” gombot, ha reggel frissen és üdén szeretnél felkelni. Ez az 5- 10 perc, amit ilyenkor még ágyban töltesz biztosan nem elegendő arra, hogy kipihend vagy kialudd magad, viszont ez alatt az idő alatt pont elvégezheted a frissítő nyújtó gyakorlataidat, így azok máris nem kerültek plusz idődbe.

Készítsd el saját energetizáló zenelistád
A lelkesítő, vidám zene is növeli az energiaszintet. Készítsd el saját zenelistád, hogy minden ébredésnél kedvenc számaidat hallgathasd. Zenére a nyújtás is könnyebben megy, sőt, akár táncra is perdülhetünk. Perceken belül frissnek és kipihentnek érezzük majd magunkat. Ha kedvenc vidám, pörgős számainkkal indítjuk a reggelt, az egész napunkra is pozitív hatással lesz.

Úgyhogy Hölgyeim, ne legyünk lusták, pörgessük fel reggeleinket egy kicsit, az egész napos frissesség és vidámság érdekében! A hatás garantált, és ezt a pasik is észreveszik majd!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest