… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Így egyszerűbb ékszert választani karóra mellé

Így egyszerűbb ékszert választani karóra mellé

Pont időben vagyunk ahhoz, hogy karácsonyi ajándékot válasszunk, de ha máskor olvasnánk is ezt a cikket, ünnep mindig van, nem is beszélve névnapokról, szülinapokról… Ha valaha is gondolkodtunk már azon, hogy mely ékszerek passzolnak a legjobb az adott karóra mellé, akkor mindenképp érdemes a timestore.hu linkre kattintani.

Ékszert karóra mellé?
Sokat tehet imidzsünkért egy ékszer, amely ideális esetben passzol a személyiségünkhöz, a ruháinkhoz és minden kiegészítőnkhöz is, többek között a karóránkhoz. Most, ebben a cikkben leginkább az utóbbi kategóriára fogunk fókuszálni. A divat a nőknél hangsúlyozhatja személyiségük egyediségét és a divathoz való érzéket is, míg a férfiak szemében egy-egy ékszer sokat elárulhat az adott hölgy életmódjáról, társadalmi helyzetéről. Az ékszerek nem véletlenül egyidősek az emberi társadalommal: már őseink is arra használhatták, hogy kitűnjenek, kiemeljék egyes erősségeiket. Egy ékszer sugározhat bátorságot, erőt, önbizalmat, egyediséget és még sok mindent. Egy ékszert használhatunk arra, hogy kitűnjünk, feltűnőek legyünk, felfedhetjük egyéni stílusunkat, de arra is használhatjuk, hogy kiegészítsük ruházatunkat, amely akár szerénységet is sugallhat.

Egy férfi ékszer pedig szintén felfedheti viselője jellemét, legyen szó egy kalandvágyó férfiről, aktív sportolóról vagy elegáns úriemberről. Sőt, mindhárom kép is megférhet ugyanabban a személyben, és egy-egy jól kiválasztott ékszer segíthet az éppen aktuális, domináló jellemet felfedni. Sőt, mindezeken túl az ékszernek lehet személyes szimbolikus és a társadalom részére szánt szimbolikus értéke is. Gondoljunk csak egy eljegyzésre, házasságkötésre, de akár születésnapra, ballagásra, diplomaosztóra, egy gyermek születésére.

Ékszer karóra mellé elérhető áron?
A Timestore üzletben az ékszerek árai nagyon alacsonyan, 3000 Ft-tól kezdődnek, míg karkötőket most akciósan már 5000 Ft-tól választhatunk, az árlista tetején pedig Emporio Armani, Tommy Hilfiger és Guess nyakláncokat találunk 224.000, 103.000 és 78.000 Ft-os áron. Ha a közeljövőben tervezünk ajándékozni vagy hordani ezeket, mindenképp vessünk egy pillantást a vétel előtt arra, hogy raktárról kaphatjuk meg ezeket a termékeket, vagy várnunk kell, hiszen a szállítási idő hosszabb, akár 5 hét is lehet.

Milyen ékszerek lehetnek jó ajándékok?
A ReAdblogon olyan ötleteket találtam, hogy a legjobb ékszer ajándékok a nyaklánc, a gyűrű, a kulcstartó (ez egyedül nem jutott volna eszembe), a medál (ez sem), az üveggyanta fülbevaló (erről még nem is hallottam) és a karkötő.

És miért?
A kevésbé egyértelmű találatokról szólnék néhány rövid szót (hiszen mindnyájan tudjuk, miért lehet jó egy nyaklánc, nem!?). A kulcstartót és a medált nagyon jól lehet egyedi módon gravíroztatni: olyan szöveget írhatsz rájuk, amely egy belső vicc, emlék vagy élmény, így egy valóban maradandó ajándék lesz. Az üveggyanta fülbevaló pedig időtálló, gyönyörű és kortalan ajándék, szinte kötelezően el fogja bűvölni azt, akinek ezt az ajándékot választjuk…

Hozzászólások

Pin It on Pinterest