… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Így adhatsz új színt a nappalidnak

Így adhatsz új színt a nappalidnak

Ugye neked is fontos, hogy az otthonod milyen hangulatot sugároz? Egy jó érzékkel berendezett lakás külön szigetet teremthet ebben a zajos világban. Játszhatsz a berendezéssel, a fényekkel és természetesen a színekkel is, hogy a számodra legkellemesebb környezet megszülethessen.

A nappali a kikapcsolódás, a szórakozás, a nagy beszélgetések és természetesen az ellazulás színtere. Belépve az első, amit a szemünk keres, az ülőbútor, ahova lehuppanhatunk. Megdöbbentő, hogy nappalink hangulatát milyen erősen befolyásolja a kanapé elhelyezése, mérete, formája és színe. A minőségi kanapék széles választékában mindenki megtalálhatja a neki megfelelő designt, csak egy kis tudatosság kell hozzá. 

A színek közül válogatva, talán a legdivatosabbak és legszebbek a kék és árnyalatai. Nem is sejtenéd, hogy egy kék kanapé mennyi békét, frissességet és szabadságot vihet otthonodba, hiszen ezeknek a csodás értékeknek a színe. 

Egy gyönyörű árnyalatú kék ülőgarnitúra tökéletes a kikapcsolódáshoz, a relaxációhoz, a nappalidban az ég kékjét, a víz tisztaságát, az érintetlen természetet idézi. Emlékeztet a nyári élményeinkre, utazásainkra, kellemes érzetet csempész tudatalattinkba. Az erő jelképe is, ezért hatására hazaérve biztonságban érzed magad, növekszik lelki békéd és magabiztosságod is. 

A kék szín rengeteg árnyalatát használják a lakberendezők, főleg az ülőbútorokon, textíliákon mutat remekül. Rengeteg rugalmasság rejlik benne. Aki nem szereti az erősen domináns, élénk színeket, az választhat pasztellkék árnyalatokat, babakéket, aki rajong ezért a színért, az pedig a kék többféle árnyalatát is megjelenítheti egyetlen helyiségben. A fehérrel együtt csodálatos összhangot eredményezhet. Emellett kombinálhatod a kéket a zöld tartomány színeivel, a szürkével, pasztellekkel és a fém színeivel, rézzel vagy arannyal is.

Egy sötétkék kanapé a nappaliban új színt adhat otthonodnak. Ha jól illeszkedik a környezetébe, tehát eltalálod a megfelelő stílust, akkor egész biztosan elégedett leszel vele.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest