… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Honda HR-V 1.5 teszt – A tökéletes női SUV

Honda HR-V 1.5 teszt – A tökéletes női SUV

A Honda egyértelműen megalkotta az egyik legmenőbb és legvagányabb SUV-ot, a HR-V-t! Mielőtt megérkezett hozzám a tesztautó, persze olvastam róla hideget és meleget egyaránt… de a saját tapasztalatok (szigorúan női szemmel) nálam egyértelműen, az IGEN, ez egy vagány női autó, amit még a luxusautót vezetők is megnéznek! Ilyen előzékenységet már régóta nem tapasztaltam… 🙂

Tesztelt modell: Honda HR-V, 1.5. executive (130 LE)

Amit kiemelnék: külső megjelenés, forma, szín
Ami lehetne jobb: teljesítmény, hangos motor
Ár: 5,5 milliótól- 7,5-ig ( a tesztautó az utóbbi árkategóriába tartozik)
Meg kell szokni: mint a Hondákban általában, itt is pörgetni kell a motort, ami első vezetésre kicsit furcsa lehet, de idővel meg lehet szokni

Utastér: Jazz alapra épített SUV, ami még hátul is nagyon kényelmes
Amikor ellátogattunk a Velencei-tóra, kicsit féltünk tőle, hogy mennyire lesz kényelmes hátul egy felnőtt részére, de bátran kijelenthetjük, hogy nagyon kényelmes benne utazni. A tér nagy, a kényelem meg hosszútávon is megvan! 4 felnőtt számára ideális, akár hosszabb utakra is, tehát nem csupán egy városi kisautóról van szó!
A csomagtartó mérete: 470 liter

A sokoldalú üveg panorámatető
A SUV tesztautókban mindig az egyik legnagyobb kedvencünk az üveg panorámatető, ami egyfelől non-stop napfényt hoz az utastérbe, másfelől ha valami igazán szép helyen járunk (pl.: az osztrák hegyekben) akkor óriási élményt ad! De elárulunk egy titkok… ha egy hosszabb, fárasztó nap után csak hátradőlsz és gyönyörködsz az égben, arra is tökéletesen alkalmas, szóval még relaxálhatsz is benne!

hdr

Az új HR-V belseje igazán igényesre sikeredett, finom anyagokkal az exkluzív hatásért…azonban az ajtón található szövet talán elsőre kicsit fura lehet. Az érintőképernyő könnyen kezelhető, a navigáció gyorsasága igazán meggyőző!

ECON üzemmód-kapcsoló
A HR-V-ben számos olyan technikai megoldást alkalmaztak, amely hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez. Az ECON üzemmód-kapcsolóval megváltoztatható a HR-V karakterisztikája, illetve gázreakciója, ezáltal még takarékosabbá válik.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest