… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Hogyan válasszuk ki a legdivatosabb női őszi kabátot

Hogyan válasszuk ki a legdivatosabb női őszi kabátot

Már nem nyár, de még nem tél. Az első hűvösebb napok általában melegebb öltözéket kívánnak. A legjobb választás lesz, az átmeneti kabát. A női verzió könnyű kell, hogy legyen, passzoljon mindenhez és biztosítsa a meleget. Melyik legjobb modellt válasszuk?

Női őszi kabátok: Nem csak őszre

A női őszi modellek nem azok a termékek, amelyek télen is beválnak, de érdemes legalább egyet tartani a szekrényben. Nem csak ősszel lesz megfelelő, de gyakorlatilag egész évben. Érdemes olyan kabátot tartani kéz alatt, ami beválik tavasszal és nyáron: a hűvösebb napokra. Ideális lesz, de beválik nyáron a hegyekbe, vagy a tengernél, amikor erős szél fúj.

Ezek rendkívül vékony modellek, ezért nem foglal el sok helyet a szekrényben, ugyanakkor az őszi női kabátok rendkívül könnyűek, ezért elrakhatjuk a hátizsákban, vagy bőröndbe és nem fog okozni túl nagy túlsúlyt. Elviheted magaddal nyaralásra, vagy hétvégi kirándulásra és mindenképpen beválik a különböző alkalmakkor. Melyik modelleket válasszuk ebben a szezonban?

Átmeneti kabátok

A trendek nagyon világosak: most a toll kabátokat kell hordani. Ez egy ideális opció, mert az átmeneti télikabát ezáltal könnyű és kevés helyet foglal. Ami még pozitívum ennél, hogy megtalálod az Ozonee boltjában, minden színben. Az átmeneti női fehér kabát, rózsaszín, vagy esetleg a mindenhez illeszkedő fekete? Válaszd ki a megfelelő modellt, amelyiket szereted és nézzél ki jól minden nap: https://ozonee.hu/hun_m_Noi_Dzsekik_Atmeneti-dzsekik-6931.html

Átmeneti női kabát: kapucnival vagy anélkül? 

Őszi – téli kabátot válogatsz, vedd figyelembe a kiegészítéseket. Választhatod a kapucnis modellt, ami védelmet nyújt pluszban a széltől, vagy a galléros verziót, amelynek köszönhetően nem szükséges sált hordanod. Nagyon sok opció van, ezért még a legválogatósabb hölgyek is megtalálják a maguknak valót. Az Ozonee boltjában megtalálod azokat a modelleket, amelyek divatos rávarrással rendelkeznek, színes cipzárral kontrasztos színben: nem muszáj olyan egyszínű modellt választanod, hogyha egy kis újdonságra vágysz!

Természetesen nem mehetünk el a zsebek mellett sem: szerintünk érdemes olyan modellt választani, ami becsúsztatható zsebbel rendelkezik, ezekbe elrakhatod a kulcsodat, telefonodat, vagy egyéb tárgyakat, amit szeretnél hogy kéz alatt legyen. A legtöbb átmeneti kabát esetében, rendelkezik zsebekkel, de ha nincsen rá szükséged, természetesen választhatsz olyan modellt, ami nem rendelkezik.

Illesztett, vagy oversize? Ideális kabát

Ne felejtsd el az őszi kabát szabását sem. A női modellek ebben a szezonban általában illeszthetőek, ezért semmi akadálya nincs annak, hogy egy oversize szabást válassz magadnak. Ehhez a kabáthoz felvehetsz alá, egy melegebb pulóvert, vagy melegítőfelsőt, ugyanakkor a szűk modell általában nem biztosítja ezt a lehetőséget.

Divatos átmeneti kabátok a legjobb áron az Ozonee boltjában. Ideális ajándéknak, időtálló, könnyű és kényelmes. Ismerd meg a kínálatunkat és válaszd a megfelelő modellt, amit kiszemeltél magadnak: https://ozonee.hu/hun_m_Noi_Dzsekik-6929.html

Hozzászólások

Pin It on Pinterest