… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Helena Bonham Carter Elizabeth Taylor bőrébe bújik

Helena Bonham Carter Elizabeth Taylor bőrébe bújik

A legújabb hírek szerint, a híres színésznő Helena Bonham Carter fogja alakítani a legendás Elisabeth Taylort a BBC4 közelgő produkciójában. A film középpontjában Burton és Taylor viharos szerelmi kapcsolata fog állni.

Minden a Kleopátra forgatásán kezdődött, a kapcsolatot hatalmas felháborodás övezte, mivel mindkét színész házas volt. A Vatikán még nyilatkozatot is kiadott, melyben elítélte házasságtörésüket. Elisabeth Taylor és Richard Burton lett az első híres pár, akik folyamatosan a paparazzók gyűrűjében állt. 64-ben házasodtak össze, 74 nyarán elváltak, majd 75-ben újra összeházasodtak. Kapcsolatuk mindig is viharos volt, 76-ban második házasságuk is véget ért.

Bár Taylor és Burton útjai külön váltak, később is közel álltak egymáshoz, annyira, hogy Burton később örökbe fogadta korábbi felesége két gyermekét Lizat, és Mariat. Később a férfi így nyilatkozott kapcsolatukról: „A mi szerelmünk olyan elsöprő volt, hogy halálra égetett bennünket. Szeretem őt. A melleit, a fenekét, a térdét. De az elméje kifürkészhetetlen. Elisabeth olyan, mint egy vers.”

A róluk készült film, erről mesél, mostanra pedig a szereplők is megvannak, a díva szerepében a híres angol színésznő Helena Bonham Carter-t láthatjuk, míg Richard Burton-t Dominic West jeleníti meg. „Elisabeth mindig is egy hihetetlenül izgalmas egyéniség volt, és egy hatalmas sztár. Nincs még egy hozzá hasonló fantasztikus egyéniség ma sem.”- nyilatkozta a színésznő, majd hozzátette: „Elisabeth még 51 évesen is minden ízben igazi sztár volt, gyönyörű, a férjével mind magánéleti, mind szakmai szinten nagy szükségük volt egymásra.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest