… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Hátborzongató vagy romantikus?

Hátborzongató vagy romantikus?

Kétségkívül, ha romantikus úticél jut az eszembe, első helyen áll Anglia. Bár ezzel a címmel együtt igazából a legborzongatóbb jelzőt is ennek a kissé rideg, ám igazán szerethető országnak ítélném oda. Nos, bármelyikre is vágyunk, Anglia megadja nekünk mindkettőt, akár az ünnepek előtt, alatt vagy után!

Az angliai kastélyok híresek arról, hogy kísértet járja őket...

A West Sussex-ben található, Gravetye Manor egy igazán kellemes, régimódi kastélyhotel, ahol a bejárat mellett mindig lobog a kandalló tüze, hatalmas kertjében pedig úgy érezhetjük magunkat, mint a Jane Austin regényekben.
A hotelben minden szoba és más és más stílust és berendezést kapott, így kedvünkre válogathatunk ízlésünknek megfelelőlen.

Erzsébet korabeli kastély pazar kertje

Azonban a kastély egyedi berendezése mellett, méltán híres a kertje is. Sőt, igazából ez teszi egyedülállóvá. Az 1900-as évek végén, egy kertész-botanikus, bizonyos William Robinson álmodta meg a kissé vad kerti kompozíciót.
A kastélykertet úgy alakította ki, hogy egy gyepteraszt épített a belsejébe, ahol kellemesen elteázgathatunk, miközben a fantasztikus illatú virágok körülölelnek minket.
Karácsonykor pedig friss pitével, forralt borral és ötfogásos menüvel várják az odalátogatókat!
www.gravetyemanor.co.uk

Hozzászólások

Pin It on Pinterest