… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Filmes esküvői katasztrófák, avagy tiltólista a nagy napra!

Filmes esküvői katasztrófák, avagy tiltólista a nagy napra!

Túlbuzgó család, őrült koszorús lányok, eltűnt vőlegény. Az esküvői aknamezőket, még órákig lehetne sorolni. Összegyűjtöttük a legdurvább filmes katasztrófákat, amiket jobb messziről kerülni a nagy napon!

Kerüld a gyanús kinézetű BBQ-t!
A Koszorús lányok „nagy jelenete”, mikor az esküvői csipet-csapat ételmérgezést kap, megrázó és kitörölhetetlen emlék mindazok számára, akik csak látták. Kristen Wiig saját bőrén tapasztalhatta meg, hogy néhány órával a ruhaigazítás előtt nagyon rossz ötlet brazil barbeque-t kóstolgatni. Az eredmény csúnya ételmérgezés, és egy tönkrement menyasszonyi ruha.

Csak csínján a bulizással a legény-és leány búcsún!
Nem baj, ha a legénybúcsú vad fordulatot vesz, de a tigris a fürdőszobában, csecsemő a szekrényben, a hiányzó fog, és az eltűnt vőlegény együttes jelensége már katasztrófához vezethet. Ha túlzásba viszed az esküvő előtti bulizást, ne lepődj meg, ha később kiesnek az esküvő egyes részletei, és csak az émelygés, meg a lüktető fájdalom fog megmaradni. A másnaposok szereplői megtanulták, hogy a vad legénybúcsú nem teszi kellemesebbé a „nagynapot”.

Ne csinálj belőle családi ügyet!
Bár a család szívesen vesz részt az esküvői előkészületekben, van úgy, hogy a túlbuzgó rokonok sürgés-forgása elharapódzik. Iannak és Toula-nak a Bazi nagy görög lagziban elégedetlen, vérbeli görög szülőkkel, nagyszülőkkel, nagynénikkel, nagybácsikkal, és unokatestvérek hadával kell megküzdeniük a családi béke és az esküvő érdekében.

Rossz ötlet a vőlegényt kiszemelni
Julia Roberts valószínűleg nem igazán gondolta át, milyen következményei is lehetnek, ha az esküvő napján megpróbálja Cameron Diaz kedvesét elcsábítani. Az Álljon meg a nászmenet tipikus példája annak, hogy foglalt jelzésű pasinál karikagyűrűvel az ujján már nem érdemes próbálkozni. És ha már ennél a filmnél tartunk, tanúként a ránk bízott jegygyűrűt sem tanácsos próbálgatni, Julia Roberts megtanulta, mikor az ékszer kis híján az ujjával együtt távozott.

Tiltólistán a kettős esküvő
Régóta tervezgeted, hogy legjobb barátnőddel közös lakodalmat szervezz? Vagy csak véletlenül úgy hozza a sors, hogy ugyanazt a helyet szemelitek ki, ugyanazon napon? Ha igen, nézd meg a Csajháború című filmet, és hidegháborút folytató Kate Hudson és Anne Hathaway láttán biztos elmegy tőle a kedved. A nők láthatóan ilyen helyzetben nem ismernek kegyelmet!

Ne foszd ki az ingyen bárt!
Bár esküvőkön csábító lehet az ingyen étel-ital rengeteg, nem jó ötlet megrohanni a bárpultot, ahogy a boldog párt kimondta az igent. Sandra Bullock sajnos megtette a 28 nap című filmben. Az eredmény egy tönkre ment esküvői torta, és egy kilógó limuzin a ház oldalából.

Gondold át, még az oltár előtt!
Julia Roberts az Oltári nő című filmben úgy híresült el, mint az ara, aki minden vőlegényt faképnél hagy az oltár előtt. Kínos az embernek saját esküvőjén egyedül ácsorogni, így ha lehet, időben gondold át, kivel is akarod összekötni az életed. Egy egyszerű „nem” sok fáradtságtól és csalódástól kímélhette volna meg a színésznőt is.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest