Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/lifemagazin.hu/wp-content/themes/lifemagazin2/functions.php on line 15
Férfi nyári papucsok – inspiráció a választáshoz - Life magazin

… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Férfi nyári papucsok – inspiráció a választáshoz

Férfi nyári papucsok – inspiráció a választáshoz

Itt a nyár, vele együtt a lábakat is izzasztó kánikula. Ebben a hőségben nem is vitás, hogy a legjobb választás a férfi papucs. Ami egyrészt kényelmes, másrészt kellően szellős, harmadrészt pedig és itt ugrik a majom a vízbe, roppantul férfias!

Hogyan alakulhat át egy lábbeli szimbólummá?

Nyilván itt azért nem konkrét átformálódásról van szó. De az tény, hogy egy stílusos lábbeli egyben a férfiasság kifejezőjévé is válhat. A férfi papucs például vitathatatlanul ebbe a kategóriába sorolható. Elegendő csak ránézni és a stílusossága azonnal egyértelművé válik. Miközben ez épp csak a jéghegy csúcsa, már ami az egyéb pozitívumokat illeti. Hogy mire gondolunk?

Például a nagyfokú komfortosságra, amit a papucs hordása egy az egyben borítékol. Nem véletlenül nem azt írtuk, hogy kényelem vagy stílusosság, ugyanis a komfortosság szóban sokkal több van annál, mint ahogy azt a legtöbben sejtik. Benne van egyrészt a kényelem igen, ami azért különösen hosszútávú, mind időben, mind kilométerben elengedhetetlen a sikerhez. Másrészt ott van benne a divatosság, az esztétikum, a férfias kisugárzás, a megszokottól eltérő, rendhagyó megjelenés. Harmadrészt pedig a funkcionalitás is megjelenik, ami kicsit sem egyenlő a kényelemmel. Egyik nincs a másik nélkül ez tény, de kár lenne egyenlőségjelet tenni közéjük.

Pontosan ezért összegezzük úgy, hogy a komfortosság az a jellemző, ami mindent visz. A CCC széles választékában minden egyes lábbeli ennek a komfortnak a szolgálatában áll. Vagyis ezekből a modellekből a praktikusság pont ugyanannyira nem hiányzik, mint az esztétikum vagy történetesen a kényelem.

Mit takar a funkcionalitás egy papucs esetében?

Már-már logikátlannak tűnik, hogy egy papucs miért is kell, hogy funkcionalitásában is az élen járjon? Azért, mert ha ez a paraméter nem stimmel, hiányos vagy teljes egészében hiányzik, akkor bizony a biztonságos járási környezet nem teremthető meg. Amikor a lábak ide-oda csúszkálnak, amikor a talp nem tapad megfelelő mértékben a földhöz, amikor a pánt vág, vízhólyagokat generál, akkor egy idő után igazán nehézkessé válik az előre haladás. Sőt azt sem túlzás állítani, hogy a lehetetlennel vetekszik.

A nyár ténylegesen a lazaságról, a könnyedségről szól, de ez nem jelenti azt, hogy akkor a kényelmetlenség is belefér. Ez ugyanis soha nem képezheti részét a férfiasan vonzó megjelenésnek. Mert bármilyen meglepő, de a diszkomfort érzet észlelhető, még akkor is, ha amúgy jelek nem utalnak arra, hogy nincs minden maradéktalanul rendben.

A próbálás egyébként jó stratégia, mert így kiszűrhetőek azok a modellek, amik valamilyen oknál fogva nem tekinthetőek lábakra szabott választásoknak. A CCC üzletei országszerte elérhetőek, tehát a személyes tapasztalatszerzés nem ütközhet akadályokba. Akik pedig úgy érzik, hogy különösebb bizonyítékra nincsen szükségük, a CCC online felületén is megrendelhetik azt a befutót, ami tényleg minden kritériumnak, minden felmerülő egyedi igénynek hiánytalanul megfelel. Innentől kezdve senki sem állhat útjába a nyárias lezserség megélésének!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest