… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Fényűzés és művészet

Fényűzés és művészet

Az osztrák fővárosban 2011. november 18-tól immár hatodik alkalommal rendezik meg a „Luxury, please“ elnevezésű luxuskiállítást és -vásárt. A három napos rendezvény autócsodákkal, varázslatos ékszerkollekciókkal, minőségi kézműves termékekkel és egy luxus-ingatlanprojekttel várja az érdeklődőket.
A Wiener Hofburg dísztermeiben november 18. és 20. között minden a fényűzés körül forog. 4.000 négyzetméteren közel száz osztrák és nemzetközi csúcsmárka várja a luxus szerelmeseit. Ausztriában e rendezvényen mutatják be először az 560 lóerős Ferrari 458 Spidert, de a kiállítási darabok között lesz még a Mercedes SLS AMG Roadster is. A látogatók megismerhetik továbbá a Porto Piccolo Sistiana Luxus-Ingatlanberuházási Projekt villáit, luxuslakásait, wellness-szállodáit és üdülőit.

A kultúra és a művészet fogalma rég egybeforrt az osztrák főváros nevével. Nem csoda hát, ha Bécsben a fényűzést teljesen magától értetődő módon balettel, zenével, képzőművészettel kötik össze. A pénteki ünnepélyes megnyitón a „Jewellery Show by ALMAZ“ keretében a Bécsi Állami Operaház szólótáncosai mutatják be a szebbnél szebb ékszerkollekciókat, de Karina Sarkissova táncelőadását is megcsodálhatják majd az érdeklődők. A szervezők szerint ugyanis a luxus több, mint puszta csillogás. Valódi értékek után kutatva képzőművészeket hívtak meg a Hofburg márványtermébe, akik műveiket a „Vienna Gallery Weekend“ keretében fogják a közönség szeme elé tárni. A még ma is élő tradíciók jegyében a Wien Products bepillantást enged többek között a J. & L. Lobmeyr, Jarosinski & Vaugoin, zur Schwäbischen Jungfrau, Backhausen, Schau Schau Brillen és a WOKA Lamps nagy múltú bécsi manufaktúrák műhelyébe. Szombaton a gazdasági és politikai élet szereplőit, valamint egyéb közéleti személyiségeket várnak a „Nem a szegénységre és a betegségre“ kezdeményezés támogatására. A segélyalap a hátrányos helyzetű, beteg emberek gyors és bürokráciamentes megsegítését tűzte ki célul, hogy az egészség ne csak a jómódúak privilégiuma legyen.

www.luxuryplease.com
2011. november 18-20.
1010 Bécs, Heldenplatz 1., Wiener Hofburg

Hozzászólások

Pin It on Pinterest