… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Ezeket a trendi kiegészítőket válaszd idén ősszel

Ezeket a trendi kiegészítőket válaszd idén ősszel

A különleges, jól eltalált megjelenést mindig gondosan megválasztott kiegészítőkkel, bizsukkal tökéletesítheted. Persze mindenki stílusa más és más, mindenki a saját ízlésének megfelelően válogat, de óhatatlanul hatnak ránk az aktuális trendek, irányzatok. Lássuk, idén milyen bizsukkal érdemes szemezgetned!

Elegáns kontra sportos
A gyöngyök és a gyöngyös kiegészítők időről időre felbukkannak a divatban sőt, mivel örök klasszikusnak számítanak, talán sosem búcsúzunk tőlük igazán. Mégis, néha háttérbe szorulnak ezek a kifejezetten nőies, elegáns apróságok – nem úgy az idei szezonban! Ősszel és télen alapvető daraboknak számítanak a gyöngyös bizsuk, legyen szó nyakláncokról, vagy éppen karkötőkről, fülbevalókról.

01_elegansA legnagyobb újítás a gyöngyöket illetően, hogy az őszi, téli időszakban nem kizárólagosan elegáns, alkalmi öltözékhez párosíthatjuk őket, hanem olyan sportos darabokhoz is, mint amilyen egy farmerdzseki.

Aszimmetria, ásványok – elnagyolt méretek
Nem először bukkannak fel a különféle, kövek, ásványok sem a divatban: idén nem csupán az apróságok örvendenek közkedveltségnek, hanem az elnagyolt, illetve aszimmetrikus darabok is. Utóbbi főleg a fülbevalókra értendő, ugyanis az egész – ám legtöbbször csak az egyik – fület körbeölelő, feltűnő ásványokkal, kristályokkal díszített kiegészítők a fiatalabb korosztály számára kihagyhatatlannak bizonyulnak.

02_aszimmetriaAzonban nem kell szomorkodnia senkinek, a méretes statement kiegészítők továbbra is egyértelműen divatosak, a hagyományos fazonú fülbevalókról, a feltűnő, méretes nyakláncokról és karkötőkről senkinek nem sem kell lemondania.

Apró, mégis tökéletes
Szerencsére azok is megtalálják számításaikat az idei kiegészítőket illetően, akik inkább a visszafogott egyszerűségre esküsznek. A kisméretű ékszerek, kevésbé feltűnő kiegészítők most is slágerdaraboknak bizonyulnak, és lehetetlen melléfogni velük. Míg a korábban említett kiegészítők minden esetben szembeötlőek, ezért inkább egyszerűbb, letisztultabb öltözékhez illenek, addig az apró, mégis elegáns darabok egyaránt passzolnak a visszafogott és a kicsit hivalkodó összeállításokhoz is.

03_aproHa idén nem csak az egyszerűséget, hanem a divatot is szem előtt tartanád, akkor válassz olyan nyakláncokat, amik több rétegből – legalább háromból –állnak!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest