… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Ezek egy csajos este kötelező kellékei

Ezek egy csajos este kötelező kellékei

Úgy néz ki borongós időnk lesz a hétvégén, kitaláltunk egy remek programot, hogy ne unatkozzatok az esős napok alkalmával sem!  A munka és a mindennapi élet dolgaival bizony sok idő elmegy, és csak ritkán van alkalmunk, hogy az összes barátnőnkkel összeüljünk! Most leírjuk mik kellenek az igazi pizsama partyhoz.

Pizsama
A kényelmes öltözet nagyon fontos, vegyétek fel a kedvenc pizsamátokat, majd helyezzétek magatokat kényelembe és kezdődhet a kikapcsolódás!

Filmek
A legjobb időtöltés ilyenkor egy olyan film megtekintése, amit a barátunkkal, párunkkal nem tudunk megnézni, mint például egy sírós, romantikus film.

Koktél
Még mielőtt elkezdődne a buli, készítsétek elő a poharakat és a turmixgépet és csináljatok egy friss, gyümölcsös koktélt!

Édesség
A cukorkák és a sütik elengedhetetlen kellékei az élvezetes filmezésnek. Vegyetek csokikat, muffinokat, kekszeket, hogy legyen miből válogatni! Azért egy kis ropit is tegyetek tartalékba, ha esetleg cukor túladagolást kapnátok!

Sminkek
Ha végeztetek a tévézéssel jöhet egymás sminkelése! Vegyétek elő a kedvenc körömlakkjaitokat, szemhéjpúdereteket és indulhat a móka!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest