… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Emlékezetes pillanatok 2011-ből

Emlékezetes pillanatok 2011-ből

Rekord mennyiségű celeb baba, fényűző sztáresküvők, hatalmas kasszasikerek és hihetetlen szerelmek… Összegyűjtöttük 2011 legérdekesebb eseményeit…

Arisztokrata esküvők és sztárházasságok
Az év legnagyobb esküvőjének számított Kate Middleton és Vilmos herceg frigye, a pár milliók előtt mondta ki a boldogító igent. A polgári származású menyasszony esküvői ruhájának tervezőjét a nagy napig csak találgatni lehetett, Kate állítólag három ruhát is rendelt különböző tervezők nevei alatt, hogy még véletlenül se derüljön ki a titok. Végül az újdonsült hercegnő egy gyönyörű, visszafogott Alexander McQueen ruhában vonult az oltár elé. A vendégek között olyan nagy nevek is jelen voltak, mint David és Victoria Beckham, vagy Elton John. A hatalmas felhajtás mögött hatalmas büdzsé lapult, az esküvő 15 milliárd forintba fájt a kékvérű úri családnak. De nem csak a hercegi pár állt oltár elé, Reese Witherspoon és Jim Toth márciusban házasodtak össze, ezen kívül Shania Twain, valamint Kate Moss is kimondta a boldogító igent. Kate Moss esküvőjét laza 300 fős vendégsereglettel, egy Galliano menyasszonyi ruhával, és a divatvilág krémjével ünnepelték meg.

Az egyik legismertebb amerikai esküvői hírportálon végignézheted az elmúlt hónapok legszebb ruháit, pillanatait. Fotó: celebritybrideguide.com

Rekord mennyiségű celeb baba
Januárban a sztárbabáké és eljegyzéseké volt a főszerep. Többek között Victoria Beckham is bejelentette, hogy a negyedik babával várandós. A híres focistafeleség korábban három fiút hozott a világra, a pár már régóta áhítozott egy kislány után. A kívánságuk valóra vált, a kislány nyáron született meg, és a Harper Seven Beckham nevet kapta. Pár napra rá Owen Wilson barátnője is bejelentette a gyermekáldás hírét, a  hónap végén pedig Penelopé Cruz tette közhírré, hogy kismama lesz. A színésznő egy Los Angeles-i klinikán hozta világra a kicsit.

Elbúcsúztunk Harry Pottertől
2011 a folytatások, na meg a nagy befejezések éve volt a filmes világban. Mozikba került a Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken, a Másnaposok 2, az Alkonyat Hajnalhasadás I., és Kungfu Panda 2. A legjobban várt filmek között volt a varázslótanonc történetének utolsó része. A Harry Potter és Halál ereklyéinek második részére milliók voltak kíváncsiak, a londoni premieren a főszereplők könnyekkel küszködve mondták el beszédeiket. Az utolsó premieren J.K Rowling azt mondta: „A Roxfort mindig ott lesz, azoknak, akiknek szükségük van rá.” A Harry Potter lezárása után Daniel Radcliffe horror filmet forgatott, Rupert Grint bérgyilkos tanítvány lesz, Emma Watson a divat útvesztőiben próbál magára találni, miközben több produkcióhoz is nevét adja.

A főszereplők már felnőttek és új szerepekre, karakterekre vágynak

Sorozatsztárok nagy pillanatai
Charlie Sheen bocsánatot kért a Két pasi meg egy kicsi forgatásain tanúsított botrányos viselkedéséért a stábtagoktól. Ezzel együtt a pohár fenekét sokat látott színészt a forgatókönyvírók és producerek kíméletlenül kiírták a sorozatból, Sheen helyét Ashton Kutcher vette át. Az idei év határozottan  legnépszerűbb sorozatai között volt a Vámpírnaplók és az Így jártam anyátokkal. Az amerikai sajtó már régóta a vámpírsorozat két főhősének Nina Dobrevnek és Ian Somerhaldernek nyomában lihegett, mikor bejelentették, hogy végre hivatalosan is egy párt alkotnak. Az Így jártam anyátokkal Lily-jének nem kell aggódnia amiatt, hogy takargatnia kell nagy pocakját, a színésznő ugyanis az életben és a sorozatban is várandós. Alyson Hannigan már második gyermekét várja.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest