… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Egyedi vászonképek a Vászonképvilágtól – íme, a megrendelők véleményei!

Egyedi vászonképek a Vászonképvilágtól – íme, a megrendelők véleményei!

Hatalmas népszerűségnek örvendenek a vászonképek, különösen azok, amelyek egyedi fényképekből készülnek. Ezek ugyanis közös élményeket örökítenek meg és elevenítenek fel minden alkalommal, amikor ránézünk. Ebből adódóan például kiváló ajándék ötlet akármilyen alkalomra, ha szeretnénk elkerülni az elcsépelt tárgyi ajándékokat. Cikkünkben azok (Google) visszajelzései alapján mutatjuk be a Vászonképvilágot, akiknek már a falát díszíti a gyönyörű vászonképek. (x)

Vászonképek a Vászonképvilágtól

Minőségi munka – A tervezők és kivitelezők kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a kezükből kiadott képek egytől egyig minőségiek legyenek. Ennek érdekében, amennyiben a feltöltött fénykép nem jó minőségű, azonnal felveszik a kapcsolatot a megrendelővel. Nem készítik el a képet, ha úgy látják, az eredménnyel nem lenne elégedett az ügyfél.

Gyors kiszállítás – Ahogy az az alábbi visszajelzésekből is látszik, a Vászonképvilág munkatársai szigorúan veszik a kiszállítási időt. Ha valamit, akkor a vadi új faliképet biztosan mindenki tűkön ülve várja. Éppen ezért, ha tőlük rendelsz nem kell többet várnod 3-4 munkanapnál.

Díjmentes házhozszállítás – A Vászonképvilág az ország teljes területén vállalja, hogy ingyenesen házhoz szállítja a terméket.

Szögek nélküli rögzítés – Sokan ódzkodnak attól, hogy bármilyen képet is a falra akasszanak, mert szeretnék megőrizni a fal épségét. A Vászonképvilág egyedi gyártású Cansole termékével nanotechnológiás ragasztós megoldással helyezheted a képet a falra, így nem kell fúrnod, vagy szöget ütnöd bele.

Megrendelők véleményei

Attila: “A terméket hétfőn rendeltem, szerdán már a falamat díszítette, nagyszerű mínőségben. Még biztos fogok rendelni”

Eliána: “Gyors és Precíz munka gyönyörű kivitelezés. Április 18.-án adtam le a rendelésem 2db képre saját fotóból a mai napon (április 20.) délben már hozta is a futár! 100% ig meg vagyok elégedve, köszönöm ezt a profi munkát!”

Nikolett: “Gyors és precíz munka, mindenkinek csak ajánlani tudom! A kép gyönyörű szép lett!”

Erzsébet: “Már a második képet készíttettem el és nagyon meg vagyok elégedve. Nagyon szépek a színek, jó választás volt! Köszönöm”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest