… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Edward Norton és Daria Werbowy a PRADA phone by LG 3.0 arcai

Edward Norton és Daria Werbowy a PRADA phone by LG 3.0 arcai

Edward Norton színész és Daria Werbowy modell lesz az arca a PRADA phone by LG 3.0 okostelefon reklámkampányának. Azért rájuk esett a választás, mert mindkét sztár kimagasló teljesítményt nyújt saját szakmájában és mert tökéletesen megtestesítik a PRADA phone by LG 3.0 okostelefon mögött megbúvó fő értékeket: a stílusos megjelenést és az intelligenciát.

Edward Norton, színészkarrierje során olyan filmeket forgatott, mint a Legbelső félelem, az Amerikai história X, a Mennyei királyság és a Harcosok klubja. Számos egyéb filmben vállalt szerepei mellett íróként és rendezőként is bizonyította tehetségét, például A hihetetlen Hulk c. film háttérmunkálataiban is részt vett. A színész oldalán Daria Werbowy ukrán/kanadai modell látható, akit a világ egyik legelismertebb modelljeként tartanak számon, és aki a PRADA mellett számos vezető divatháznak dolgozott már.

PRADA phone by LG 3.0
A PRADA letisztult és markáns vonalai egy 4.3 hüvelykes és 800 nites különlegesen fényes kijelzőt szegélyeznek. A megnövelt fényerejű kijelzőn szikrázó napsütésben is tökéletesen láthatjuk a 8MP-es kamerával készített fényképeinket vagy a 8GB-os belső memórián tárolt többi tartalmat. Az okostelefon háromszoros dupla technológiája — az 1,0 GHz-es, kétmagos, kétcsatornás, kétmemóriás kialakítása — biztosítja a nagy sebességet és teljesítményt, kétsávos Wi-Fi rendszerével pedig villámgyorsan netezhetünk. Már elérhető a T-Mobile kínálatában, magyarországi disztribútoroknál és az LG Mobile webáruházban.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest