… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Családos, sportolós, strandolós nyaralás?

Családos, sportolós, strandolós nyaralás?

A meleg idő beköszöntével biztos Te is gondolkoztál már azon, hogy milyen jó lenne végre kiszabadulni a négy fal közül, és egy csodás helyen tölteni néhány napot? A Vatera segít eldönteni, milyen lenne az ideális pihenőhely a Számodra, és ha résen vagy, még olcsóbban is hozzájuthatsz a legmegfelelőbb ajánlathoz. Június 2-től ugyanis már a Lealkudtuk kedvezményes ajánlatai közül is válogathatsz Magyarország legnépszerűbb piacterén, a Vatera Sztár Ajánlatok oldalon, ahol akár az álomnyaralásodra is rálelhetsz.

 

Családos?  – Vakációzz játszva

Kisgyermekes szülőként Te sem szeretnél otthon ülni, viszont nehéz megfelelő szállást találnod? Ne ess kétségbe! Magyarországon már vannak olyan apartmanok, hotelek, amik kifejezetten Titeket várnak. A falakat mesefigurák díszítik, a kertben pedig játszótér várja a gyermekeket. Így amíg Te és a párod pihentek a teraszon, addig sem tévesztitek szem elől csemetéiteket. A Vatera Sztár Ajánlatok között az eredeti árnál lényegesen olcsóbban találsz ilyen szállásokat.

Sportolós? – Kalandra fel!

Az aktív nyaralás is tud pihentető lenni. Hazánkban is sok szálloda nyújt olyan csomagajánlatokat, amik a környékükön lévő szabadidős programokat is magukba foglalják. Ha kipróbálnád a bobozást, a kalandtúrát, a sétalovaglást vagy a bicikli túrát, akkor ezt a fajta sportos kikapcsolódást Neked találták ki! A rengeteg programért viszont nem kell sokat fizetned, mert a sztár ajánlatok között csakis kedvező szállásokat találsz.

Strandolós? – A tengerig meg se állj

Nyár, napsütés, tengerpart, barátok. Ne gondold, hogy a külföldi nyaralás csak költséges kikapcsolódás lehet! Léteznek olyan kempingek, ahol lakókocsit bérelhetsz, ami olyan funkciókkal bír, mint egy apartman, de jóval olcsóbb. A sátornál vitathatatlanul biztonságosabb, nem kell féltened magad vagy értéktárgyaid, arról nem is beszélve, mennyivel komfortosabb.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest