… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Budapest téli arca – A legjobb programok a hideg hónapokban

Budapest téli arca – A legjobb programok a hideg hónapokban

Budapest nemcsak a nyári melegben, hanem a téli hidegben is sok élményt nyújt a városba látogatóknak. A fővárosban a hagyományos látnivalók mellett számos téli programot is kipróbálhatunk, amelyekkel extra csavart vihetünk az év végi ünnepekbe és kiszínezhetjük az év eleji szürkeséget. 

Legyen szó akár ünnepről, akár korcsolyázásról, akár kulturális programokról, Budapest mindenkinek kínál valami kedvére valót.

New Year’s Eve Budapest – Szilveszterezz a fővárosban!

A legnagyobb esemény természetesen a szilveszter, amikor Budapest belvárosa egy óriási ünnepi hangulatú helyszínné változik. A főbb tereken és utcákon élőzenés koncertekkel, tűzijátékkal és pezsgővel várják az éjfélt az emberek. 

Aki pedig egy kicsit nyugodtabb vagy elegánsabb környezetben szeretné köszönteni az új évet, annak sem kell csalódnia, hiszen a fővárosban rengeteg étterem, bár, klub és színház készül különleges szilveszteri programokkal. A New Year’s Eve Budapest így mindenki számára felejthetetlen lehet!

Indítsd aktívan az újévet!

A szilveszter után sem áll meg az élet Budapesten, hiszen a téli időszakban is rengeteg látnivaló és tevékenység várja az érdeklődőket. Aki szeretne korcsolyázni, annak több lehetősége is van: a városban több műjégpálya is üzemel, ahol akár a családdal vagy a barátokkal is élvezhetjük a téli sportot. 

Aki pedig inkább melegedne egy forró ital mellett, annak is bőven akadnak lehetőségek: Budapest jobbnál jobb kávéházakkal, specialty kávézókkal és romkocsmákkal várja a melegedni vágyókat.

A kultúra nem alszik téli álmot – Akkor te miért tennéd?

A kultúra szerelmeseinek sem kell unatkozniuk, hiszen Budapest színházai, múzeumai és koncerttermei is színes programokkal várják őket. A Szépművészeti Múzeumban például megtekinthetjük az állandó és az időszakos kiállításokat, a Müpában pedig világhírű előadók fellépéseit hallgathatjuk meg.

A színházakban is számos izgalmas előadás közül választhatunk: ellátogathatunk a város népszerű kőszínházaiba vagy megtekinthetjük valamelyik kortárs független színház előadását. Aki odavan a zenés előadásokért, annak mindenképp érdemes ellátogatnia az Operettszínház vagy a Madách színház egy előadására

Hozzászólások

Pin It on Pinterest