… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Banános gránátalmás krémleves

Banános gránátalmás krémleves

A nagy melegben kitűnő folyadékutánpótlás lehet egy frissítő, gyümölcsös leves.

Hozzávalók 2 személyre:
2 evőkanál fenyőmag
1 lédús gránátalma
1 lime leve
2 kisebb banán
250g zsíros túró
2 evőkanál cukor

Elkészítés:
A fenyőmagokat egy tepsiben  barnára pirítjuk, majd  tányérra tesszük és hagyjuk kihűlni. A gránátalmát kettévágjuk és a magjától megszabadítjuk. A limenak lereszeljük a héját és a levét kipréseljük.  A két banánt meghámozzuk,  egyiket darabokra vágjuk és  egy evőkanál limelével összekeverjük. A másik banánt összetörjük és a lime lereszelt héjjával pürésítjük. Hozzáadjuk a túrót, a cukrot és elkeverjük. A krém tetejére rászórjuk a gránátalma és fenyőmagokat, banándarabokkal tálaljuk.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest