… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Babanapló – Az első egy hét

Babanapló – Az első egy hét

A népszerű írónő, Rupáner – Gallé Margó babanaplójának negyedik része.

Lizácska 11 napos, Laurának pedig pontosan egy hét az oviig!

Az egész család kipihenten ébredt, Liza is egyre kevesebbszer van fent éjszaka, és amekkora mákom van, Laura is időben elaludt. Tíz nappal a mindannyiunk számára sorsformáló esemény, Liza érkezése után, most már nyugodtan és büszkén mondhatom: Laura nagyon szereti a húgicáját. Azt viszont sehogy sem érti még, hogy miért nem tud egyedül enni és beszélni, vagy, hogy miért nem tud vele menni a kis házikójába játszani. De Laura nagyon türelmes, és gyöngéden bánik Lizával. Finom és óvatos, ha puszilgatja vagy ölelgeti. Minden érdekli, hogy éppen mi történik. Ja, és mióta hazajöttünk a kórházból, ő sem tud egyedül enni és színezni, de ez teljesen normális J. Liza baba pedig az eddig jól bevált napirend szerint él: három-négy óránként eszik, majd visszaalszik. A pelenkázás ideje az, amit ébren tölt, és még utána vagy tíz perc. Ez idő alatt pedig nagyokat mosolyog, amit imádok. Különösen Laurát tünteti ki ezekkel a mosolyokkal, elég meghallania a hangját, már fülig ér a szája.

A nap fontosabb eseményei:
Eszter keresztanyu közreműködésével családi fotózkodást tartottunk. Szép képek születtek, nagyon fogom őket szeretni. Liza végigaludta, Laura pedig végigpózolta az egészet. Ma voltunk első alkalommal babakocsival a játszótéren, estére pedig végre megérkeztek a Laura által várva várt óvó nénik és a jel, ami végül a legnagyobb örömömre a Pillangó lett. És itt meg kell jegyezzem, bármennyire is lepke-mániás vagyok, én egyetlen célzást sem tettem arra, hogy mit válasszon.
Ui.: Remélem, Laura legalább annyira fogja szeretni az ovit, mint amennyire várja, és az egy, aki sírni fog, én leszek. (És én is csak látótávolságon kívül!J Elég nehezen viselem az ilyesmit L.)

És a legeslegfontosabb!!!!!!!
Végre, hosszú idő után, anyukám rájött, hogyan lehet normálisan feloldani a mosdató kenőcsöt. Lehet, hogy csak én vagyok ennyire béna, bár számtalan helyen olvastam már, hogy másnak is hasonlóan nehezen megy ez a mutatvány, illetve, hogy ennek a terméknek a feltalálóját agyon kéne csapni… Na, lényeg a lényeg, a kezünkön el kell dörzsölni és a zuhanyfej segítségével óvatos mozdulatokkal egyenest a vízbe mosni. Ezzel pedig végre megoldódott egy nagy talány…

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest