… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Babanapló 3.rész – Végre itthon!

Babanapló 3.rész – Végre itthon!

A népszerű írónő, Rupáner – Gallé Margó babanaplójának harmadik része.

Reggel már nagyon vártam, hogy Csabi odaérjen értünk a kórházba, és végre a kezemben tarthassam a két zárójelentést. Természetesen már előző este mindent becsomagoltam. A hazaút viszonylag jól zajlott, bár Liza az első tíz percet végigcsuklotta a kocsiban, ami tudtommal teljesen normális, de én akkor is nagyon sajnáltam. Már kíváncsi voltam, hogy Laura, akire a nagypapa vigyázott otthon, mit fog szólni a húgához, de már aludt, mire hazaértünk. Ugyanis már reggel hatkor felkelt, rá egyáltalán nem jellemző módon, mivel rendszerint tízig szokott aludni. De már ő is izgatott volt, mert előző nap megígértem, hogy mire felébred, otthon leszünk.

Na, sebaj, végül az első közös képük úgy készült, hogy Laura alszik a franciaágyon, mellette pedig Lizus a hordozóban. Így is tökéletes…

A nap további részében megpróbáltam egy kicsit kipihegni magam, de sok idő ment el azzal is, hogy megértessem Laurával, attól, hogy Liza már nincs anya pocakjában, őt továbbra sem tudom felemelni, és a kerti kisházába sem tudok bemászni. Szerencsére a beszélgetés végére hajlandó volt elfogadni ezeket a számára nem túl örvendetes fejleményeket. Még nagyobb szerencsére Lizus itthon is jókat alszik!

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest