… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Anne Hathaway rövid hajjal a New York-i premieren

Anne Hathaway rövid hajjal a New York-i premieren

Tegnap láthatták először az új Batman filmet a Nagy Almában, az előkelő színházban megrendezett eseményre sok sztár ellátogatott, de egyértelműen a szereplők körül volt a legnagyobb felhajtás.

Fotók: Dave Allocca

Anne Hathaway már a forgatások alatt mesélt arról, hogy kicsit kellemetlenül érzi magát a tapadós, latex macskajelmezben. Megértjük, hiszen Anne-től eddig távol álltak a szexis, vadóc szerepek, de úgy tűnik, hogy kezd hozzászokni ehhez a karakterhez is. A premierre egy igazán elegáns, kicsit cici villantós, hófehér ruhában érkezett meg, mely enyhén görög stílusban készült. Egyetlen bajunk van csak a bájos színésznővel, mégpedig a haja, reméljük lassan visszanöveszti hullámos tincseit, mert ez a rövid haj nem áll túl jól neki. Ti mit gondoltok?

Az igazán csábító Marion Cotillard most is ellenállhatatlanul festett a vörös szőnyegen, egy gyönyörű krémszínű, habos ruhát választott, meseszép köves berakásokkal, kislányos kinézetével mindenki figyelmét lekötötte. A tüllszerű szoknya alól kilátszottak tökéletes lábai, melyet egy ezüst cipővel hangsúlyozott ki.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest