… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Készül az élőszereplős Csipkerózsika Angelina Jolie-val!

Készül az élőszereplős Csipkerózsika Angelina Jolie-val!

A Grimm-mesék mostanában nagy népszerűségnek örvendenek Hollywoodban. Angelina Jolie ezúttal megmutatja gonosz oldalát a Disney klasszikusának új feldolgozásában. Csipkerózsika történetet a sötét oldal szemszögéből ismerhetjük meg!

Megkezdődtek a Csipkerózsika élőszereplős filmjének forgatásai, a démoni Malificient, vagy magyarul Demóna szerepében Angelina Jolie fog feltűnni. A mese még 1959-ben született a Disney feldolgozásában, melyben a gonosz keresztanya megátkozza a királyi pár újszülött csemetéjét, Aurorát, más néven Csipkerózsikát. A történetet, mely a Malificient címet kapta, most is a gonosz szemszögéből ismerhetjük meg, és kiderül, mi vezetett odáig, hogy Demóna lelkéből kiveszett minden jóság, és megátkozta a szépséges Aurorát.

Angie a Megaagy című film premierjén

A szőke szépség szerepében Elle Fanninget láthatjuk viszont, de a szereplők listáját más nagy nevek is tarkítják, többek között Imelda Staunton, Miranda Richardson, Juno Temple, Lesley Manville, Sharlto Copley.

A film rendezője Robert Stromberg, aki korábban olyan produkciók Oscar-díjas látványtervezője volt, mint az Avatar, vagy az Alice Csodaországban. A produkció 2014-ben kerül mozikba, méghozzá 3D-ben.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest