… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Aktív baba – biztonságos cipőválasztás a kicsi számára

Aktív baba – biztonságos cipőválasztás a kicsi számára

Minden gyerek a szülei szeme fénye, az ősöket pedig a mindennapi, legegyszerűbb döntések meghozatalakor is elsősorban a kicsi egészsége és biztonsága vezérli. Ugyanez vonatkozik a megfelelő gyermekcipő kiválasztására és vásárlására is. Nézzük, mire kell fókuszálnunk, amikor a kis izgő-mozgó első gyerek sportcipőjét szeretnénk megvenni. (x)

Támogatás a megfelelő fejlődéshez

A megfelelő gyerek sportcipő kiválasztásának kérdése sok szülőt ébren tart éjszakákon át. A látszattal ellentétben ez a vásárlás nem egyszerű dolog: a kicsi lábak meglehetősen igényesek, így a legmagasabb védelemre és támogatásra van szükségük a gyermek megfelelő fejlődéséhez. A fiatal szülők gyakran követik a divatot, és gyermekeiket olyan cipőkkel látják el, amelyek a felnőtt modellek kisebb változatára emlékeztetnek. Azt azonban nem gondolják át, hogy az ilyen lábbelik nem biztos, hogy optimálisak a kis totyogónak. A gyerek sportcipőknek pontosan profilozott talppal és stabilitást biztosító felső résszel kell rendelkezniük – ez lehetővé teszi a láb megfelelő helyzetét, és optimális tartást biztosít járás közben. Ráadásul a kisgyermekek bőre sokkal finomabb, mint a felnőtteké, ezért fontos, hogy a gyerekcipők a legjobb minőségű anyagokból készüljenek. Ez megakadályozza a kellemetlen horzsolásokat, ezen kívül a megfelelően kiválasztott és illeszkedő lábbeli minimálisra csökkenti a sérülések kockázatát.

Gyerek sportcipő tökéletes mindennapi használatra

A gyermekek ruházatát teljesen az életmódjukhoz kell igazítani. Hiszen óránként ezer ötletük van, és szeretik a fizikai aktivitás különféle formáit. Ezért a legjobb megoldás az, ha teljes szabadságot és lazaságot biztosítunk számukra a ruháikkal és olyan sportcipőkkel, amelyek nem korlátozzák a mozgást, valamint lehetővé teszik a mindennapok teljes élvezetét. Futás, kerékpározás, séta, játék az iskolában és az udvaron – minél több időt tölt a gyermek aktívan, annál jobb és mindenekelőtt egészségesebb! Az ismert és elismert márkák gyerek sportcipői a legjobb társak a mindennapi játékhoz. Lapos, de jól profilozott talpon a legkisebbek is jól érzik magukat. A megfelelő párnázásnak köszönhetően ugrálhatnak és futhatnak anélkül, hogy félteni kéne őket a súlyos sérülésektől. Ne feledd továbbá, hogy fontos a megfelelő méretű gyermekcipő kiválasztása.

Minden évszakhoz megfelelő modellek

A gyerek sportcipő elmaradhatatlan, akár azt is mondhatjuk, hogy minden kisember ruhatárának legfontosabb eleme. A gyermek állandó mozgásban lévő kis élőlény, ezért gondoskodnunk kell arról, hogy lábbelije mindenekelőtt kényelmes legyen, jó szellőzést biztosítson, illetve védje lábát a sérülésektől, horzsolásoktól. Ha gyermeked számára megfelelő cipőt keresel, feltétlenül látogass el a CCC virtuálisan és személyesen is elérhető üzletébe, ahol a rendkívül széles szortiment színes kavalkádjában biztosan megtalálod a tökéletes gyerek sportcipő modellt, amely megfelel a lurkó elvárásainak. Fiúnak könnyű nyári modellt, lánynak őszi cipőt keresel? Esetleg sportos, kültéri modellek iránt érdeklődsz magasabb felsőrésszel, ami remek lesz a téli időszakban? A CCC-ben mindezt egy helyen megtalálod, anélkül, hogy el kellene hagynod otthonod kényelmét! A praktikum és a funkcionalitás a szülők prioritása, de szerencsére az olyan márkák, mint a New Balance, a Puma, a Reebok és az adidas mindent megtesznek, hogy javaslataikkal a legigényesebb gyerekek ízlésének is megfeleljenek. Mi a kínálat? Visszafogott tornacipő fekete, szürke és fehér színben a klasszikusok kis szerelmeseinek, valamint színes és mintás sportcipők olyan gyerekeknek, akik már kiskoruktól sem riadnak vissza a merész stílustól!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest