… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Ajándék ötletek férfiaknak, segítünk!

Ajándék ötletek férfiaknak, segítünk!

Általában a férfiak vannak bajban, ha ajándék választásról van szó, azonban a nők számára sem egyszerű feladat megtalálni a tökéletes ajándékot. Sok férfi arra hivatkozik, hogy nincs szüksége semmire, vagy csak annyit válaszolnak a kérdésre, hogy mi tenné őket boldoggá, hogy nem tudom. A sokadik bor vagy szerszámkészlet nélkülöz minden kreativitást, így, ha szeretnél valami egyedit ajándékozni, akkor van pár tippünk! Legyen szó az apádról, testvéredről, párodról, ezeket az ötletek bármelyikük számára örömet okoznak! (x)

A tökéletes ajándék

Ami nem más, mint a fotózás ajándékba. Talán felvonod ennek láttán a szemöldököd, de hidd el, a fotózás lehet kiváló ajándék. El is mondjuk miért!

A fotózás ajándékba tökéletes abban az esetben, ha a megajándékozni vágyott úriember imádja a rivaldafényt, szeret stílusosan öltözködni és nem ijed meg a kamera látványától. Viszont, ha épp ellenkezőleg, visszahúzódó, önbizalomhiányos az illető, akkor is hasznát veheti egy fotózásnak!

Férfi portréfotózás

A fotózás ajándékba ideális ötlet, különösen, ha portréfotózásról van szó. Néhány jól sikerült, stílusos fotó nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is jól jön, hiszen a képek felhasználhatók a közösségi oldalon vagy akár az önéletrajzban. Akár álláskeresésről, az üzleti életben való helytállásról, társkereső oldalakra való regisztrálásról vagy új profilkép beállításról van szó, a profi fotós által készített fotók mindig jól jönnek.

Szabadtéri street fashion fotózás

Vannak, akiket a műtermi környezet frusztrál és képtelenek ellazulni. Ez különösen a visszafogottabb emberekre jellemző. Ha a meglepni kívánt személy önbizalomhiányos, nehezen lazul el, akkor érdemes egy laza szettben természetes, utcai környezetben elkészíteni a képeket. A városi divatfotózás népszerű választás és ajándék gyanánt is kitűnően megállja a helyét.

Fitness fotózás

Ha olyan férfi ismerősöd szeretnéd megajándékozni, aki nagy hangsúlyt fektet a testedzésre és szenvedélye az egészséges életmód, akkor a fitness fotózás ajándékba hatalmas örömet fog okozni számára. Az elkészült képek tökéletesen prezentálják a hosszú hónapok, évek befektetett munkáját. Ha férfi ismerősöd az elmúlt időszakban komoly súlyfeleslegtől szabadult meg, akkor a fotózás ajándékba méltó elismerés lesz számára, ráadásul így ő is jobban láthatja a változást!

Páros fotózás

Ha párodat szeretnéd meglepni az ajándékkal, aki nem szeretne egyedül pózolni, esetleg végtelenül romantikus, akkor a páros fotózás lesz az ideális ajándék. Amellett, hogy megörökíthetitek szerelmetek, egyben közös, szuper élmény részesei lehettek!

Bármelyik alternatívát választod, a debreceni DomiArt Photo Stúdió alapítója és fotósa, Tóth László által készített képek esetében biztosan elégedett leszel az eredménnyel, akár csak a megajándékozott. A jó hangulat, az empátia és a diszkréció a DomiArt Photo Stúdió legfőbb alapkövei. Ha Debrecenben élsz, akkor a fotózás ajándékutalványt ingyenes kiszállítással kérheted. Az ajándékutalvány egy éven át beváltható. Ha beváltás nélkül lejárna, akkor sem kell búcsút inteni a befizetett összegnek, ugyanis ekkor egy ötven százalékos kuponná alakul át.

Van ennél jobb ajándék egy férfinek?

Hozzászólások

Pin It on Pinterest