… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle A legszexibb női illatok a férfiak szerint

A legszexibb női illatok a férfiak szerint

Az illat köztudottan óriási szerepet játszik a vonzalomban. Egy amerikai felmérés során férfiakat kérdeztek arról, melyek a legcsábítóbb, és legtaszítóbb illatok a nőkön! A válaszok jó néhány meglepetést tartogattak!

Egyszerű, tiszta illatok
A férfiak szerint nincs jobb a friss, zuhanyzás utáni illatnál, a felmérések szerint  parfümjét első helyre sorolták természetes hatása miatt. Az Estée Lauder Pure White friss és szexi illata pedig szinte megbabonázta a tesztelő férfiakat, köszönhető ez a gardénia szirmok, a fehér frézia, és a harmat illatkombinációnak.

A desszertnek a konyhában a helye
Az egyik tesztalany így nyilatkozott az édes illatokról: „Nem gondolom, hogy egy nőnek, olyan illatúnak kellene lennie, mint az ételnek.” A szakértő szerint bár a csokoládét afrodiziákumként tartják számon, ez az aroma izgatja fel a férfiakat a legkevésbé. Ugyanez a helyzet a mézharmatot tartalmazó parfümökkel is, kutatások szerint a férfiak többsége inkább fáradt lesz tőle, és tompítja az érzékeit. Az édesség szimulációk közül a vanília az egyedüli, ami kivételt képez, kutatások szerint a pasik megőrülnek érte, mivel nagy szerepe van a szexuális izgalom növelésében. A csábító hatás érdekében próbálkozz a vanília, borostyán és pézsma kombinációjával.

Vissza a természetbe!
Meglepő eredmény, hogy a pasik kedvelik az olyan fás, virágos illatokat, mint a pézsma. Állítólag a testi vágyakat  juttatja eszükbe. A legkedveltebb fás illatok a bors, vanília, orchidea és a lágy fa illat keveréke. A fás aromák közül a megkérdezettek szerint, ha egy nő Calvin Klein Secret Obsession és Tom Ford Black Orchid parfümjét használj, az már flörtnek minősül.

Kerüld az erős virágos illatokat!
A túl erős virágos illatokat, mint a rózsa talán frissítőnek és romantikusnak gondoljuk, a férfiak többsége öregesnek tartja. Ha ragaszkodsz a virágos illatokhoz, válassz helyette fréziát, orchideát, levendulát vagy a gyöngyvirágot. Utóbbit a Dior Addict 2 parfümjében megtalálod. Kutatók szerint a levendula pozitív hatással van a férfiakra, csábító hatása bizonyított.

Mandarin és narancs- Visszafogottan csábító
Kutatások kimutatták, hogy a friss narancs, és mandarin illat nagyon kellemes a férfiorr számára. Válassz olyat, ami puha, lágy citrus illattal rendelkezik, de vigyázz, hogy ne legyen túl édes, mert pont az ellenkező hatást éred el vele. Próbálkozz Hermés Eau d’ Orange Verte parfümjével!

Csak semmi púder illat!
Felejtsd el azokat a parfümöket, és púdereket, melyek messziről érezhető, hogy klasszikus púder illatúak, ilyen pl. a Love Chloé. A srácokat állítólag ez az illat a nagymamájukra emlékeztetik, ami talán egy a legkevésbé szexi dolog a világon.

Fűszeres virágok
Azok a virágos illatok, melyek lágy fűszeres aromát kaptak, igencsak kapósak. A vaníliával kombinált virágok pl. dobogós helyen végeztek. De ha gondolod, választhatsz fahéjjal kevert illatot is, ez a fűszer ugyanis valóban erőteljes hatással van az ellenkező nemre, és valamit érezhetően bekapcsol a férfi agyban. Energiát ad, és a hangulatfokozó hatása van. Így legyen szó akár parfümről, akár egy finom fahéjas süteményről, párod biztosan jobb hangulatba kerül tőle.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest