… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle A legszebb eljegyzési gyűrűk

A legszebb eljegyzési gyűrűk

Mostanában két sztár is megmutatta milyen az igazán irigylésre méltó eljegyzési gyűrű. Britney Spears harmadszorra vág neki a házasságnak, míg a Neveletlen hercegnő sztárja, Anne Hathaway először.

Britney Spears következő próbálkozása
„Fantasztikusan szerencsésnek érzem magam, hogy ismét menyasszony vagyok!”- árulta el Britney egy amerikai napilapnak, majd hozzátette, reméli végre ez a házassága lesz az igazi és ez majd örökre fog tartani. A vőlegény egyébként december 16.-án kérte meg az énekesnő kezét, aki azonnal igent mondott, állítása szerint azért is, mert kedvese Jason Trawick fantasztikusan bánik a gyerekekkel és pont ezért imádja mindkét fia!

A Neil Lane gyűrű, amit kézzel készítettek Britneynek és 90 apró gyémánt díszíti körben

Anne Hathaway végre az életben is férjhez megy
A szép színésznő filmjeiben már többször volt menyasszony, azonban az életben első alkalommal fogja kimondani a boldogító igent. Adam Shulmannal már jó ideje egy párt alkotnak, Anne szerint titkuk az, hogy annyira hasonlítanak egymásra! „Adam nemcsak a szerelmem, hanem a legjobb barátom is. Szerintem, ezért fog a házasságunk jó sokáig tartani!”

A Greg Kwiat tervezte gyűrűt Anna egy pillanatra sem veszi le...

Kate Hudson büszkén mutogatja
A csinos színésznőnek sem kellett sokáig várnia, hiszen ahogy megszületett második gyermeke, rögtön utána el is jegyezték. „Most valahogy még boldogabb voltam, mint amikor először eljegyeztek. Lehet, hogy a kisbabám miatt, de egyszerűen ragyogok!”

Kate gyűrűje ragyogó, feltűnő, pont mint ő!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest