… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle A legőrültebb esküvői trendek

A legőrültebb esküvői trendek

Életnagyságú marcipánfigurák, antigravitációs és víz alatti esküvők. Napjaink őrült esküvői szokásai nem ismernek határokat! Összegyűjtöttük a legextrémebb trendeket, és helyszíneket!

Menyasszony pelenka
Akár hiszitek, akár nem, az egyik legújabb őrület a felnőtt nőknek készült menyasszony pelenka, mely az ideges arák dolgát könnyíti meg. Használatával elkerülhető, hogy a menyasszony abroncsos szoknyájával beszoruljon a szűk wc fülkébe.

Extrém lánybúcsúk
A Másnaposok című film a valóságon is nyomott hagyott.  Sztriptíz táncosok, részeges asztal tánc, és fallosz formájú sütemények uralják a lánybúcsú trendeket, a koszorús lányok és a menyasszonyok egyre inkább megvadulnak ezen az estén. Volt már rá példa, hogy nagy csapat koszorúslányt tartóztattak le, de pl. Katy Perry is arra kérte Rihannát, hogy vetkőzzön nyilvánosan az énekesnő lánybúcsúján.

Boldogító igen a McDonald’s-ban
Hongkongban az egyik legnépszerűbb esküvői helyszínek között van napjainkban a McDonalds. A pár hamburgerek tengerében mondja ki a boldogító igent, de nagyon népszerű a dobozos almás pitéből álló torta is, és tradíciónak számít lassan, hogy a pár két oldalról fogyaszt el szál sült krumplit. Az alkoholt nélkülözik, helyette szénsavas kólával koccintanak az újdonsült párocska egészségére. Hát nem romantikus?

Víz alatti ceremónia
Az emberek régóta utaznak egzotikus szigetekre házasodni, mostanra pedig a tenger fenekére is eljutott a tradíció. A legnépszerűbb víz alatti esküvői helyszín Ausztrália, a párok egy egyszerű könnyű búvárfelszerelést kapnak magukra, majd belevetik magukat a habokba. Az esemény korallok és halak között zajlik, a külvilágot teljesen kizárva. Csak te, ő, a ceremónia vezetője, a vendégek, na meg persze a víz alatti élővilág. Egy speciális maszk segítségével a kis csapat beszélni is tud a tenger alatt, így az ifjú pár pontosan tudja, mikor kell kimondani a boldogító igent.

Gravitációmentes esküvő
Biztosan mindenki ismeri azt az érzést, mikor a szerelemtől szinte a föld fölött lebeg. Egyes esetekben ezt nem árt szó szerint venni, nemrégiben terjedt el az a trend, hogy az ifjú pár antigravitációs térben, vagyis a vomit comet névre hallgató repülőn esküszik meg. A ceremónia ára kb. 60 ezer dollár.

Állatok, mint gyűrűfelelősök
Napjainkban, főleg Amerikában, egyre gyakoribb, hogy a gyűrűket a kiskedvenc viszi az oltárhoz. A szmokingba öltöztetettt kisállatok azonban az esküvői partira általában már nem hivatalosak.

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest