… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle A legjobb határidőnaplók 2020-ra

A legjobb határidőnaplók 2020-ra

Nagyon szeretjük a különleges, egyedi megjelenésű határidőnaplókat, ezért összegyűjtöttük a nekünk leginkább tetszőket 2020-ra!

HATÁRTALAN GONDOLATOK HATÁRIDŐNAPLÓ 2020

A Határtalan Gondolatok Határidőnapló nemcsak gyönyörű küllemével fog elva­rázsolni, hanem gazdag és inspiráló tartalmá­val is! Amellett, hogy könnyedén rendszerezheted benne teendőidet, lélekmelengető idézetekkel és meditációkkal segít az ellazulásban, feltöltődésben. Megtudhatod, melyek a pozitív napok, melyek a megfelelőek a nehézségek kezelésére és a legjobbak arra, hogy kényeztessük kicsit önmagunkat vagy épp közös programot szervezzünk barátainkkal.
További információ: Édesvíz Kiadó

MY DREAM LIFE PLANNER HATÁRIDŐNAPLÓ 2020

A teljesen egyedi tervezésű My Dream Life Planner határidőnapló hihetetlenül igényes kiadvány (akár egy könyv), rosegold színű elegáns címmel idén 5 féle színben kapható. Nekünk a rose az abszolút kedvencünk, de a feketének áll legjobban a rosegold szín!
A  határidőnapló minden hétre tartogat egy-egy inspiráló üzenetet, de vannak benne szakértők (pszichológus, asztrológus) által összeállított motiváló gyakorlatok, nagyon egyedi havi kreatív oldalak, amik az önfejlesztésben segítenek, valamint segítő asztro tippek! A My Dream Life Planner motivációs határidőnapló lényege: “Fejleszd magad hónapról-hónapra és éld meg a 2020-as év legszebb pillanatait!” Az alcíme pedig (ami minden évben más) idén a Happy Moments címet kapta! Nos, tényleg ránk férnek a boldog pillanatok!!

Mit teszel ha valóra válik mindaz, amiről álmodtál? – 2020 az újrakezdés éve.
További információ: www.lifeplanner.hu

ANTI-HATÁRIDŐNAPLÓ 2020

 

MIT TALÁLSZ BENNE?

  • Heti tervezőoldalak
  • Havi és éves naptárak
  • Önreflexiós gyakorlatok
  • 20 oldalnyi pontozott lap a napló végén jegyzetelésre, firkálásra
  • Két levél inspirációs matrica
  • Könyvjelző
  • Tolltartó gumi
  • Sok-sok slow inspiráció és idézet
  • Színes játékokTovábbi információ: www.antihataridonaplo.hu

CUKI MAMIK HATÁRIDŐNAPLÓ 2020
Minden kisgyermekes anyának jól jön egy olyan tervező, mint a Cukimamik naptár.  Egy határidőnaplónak varázsa van, melyet jó kézbe venni, lapozgatni, teleírni, rajzolni bele…Válassz hozzád illő határidőnaplót, mely egész évben a Te személyes terveződ lesz. A naptárt az anyák igényeire szabtuk: matricákkal, kiegészítő lapokkal, egyedi stílussal.További információ: www.cukimamik.hu

Hozzászólások

Pin It on Pinterest