… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle A legcukibb kutyás filmek

A legcukibb kutyás filmek

„A kutya az ember legjobb barátja”- ezt már régóta tudjuk. Na de valljuk be őszintén, amíg idáig eljutunk, bizony nem kevés kalamajkát kell együtt túlélnünk… Összegyűjtöttük a legjobb és legcukibb kutyás filmeket.

Amikor a kutya mindent megváltoztat: Marley meg én
A filmben Jennifer Aniston és Owen Wilson próbál megküzdeni a kutyatartás örömeivel és problémáival. Az ifjú házaspár Floridában kezd új életet, ahol az egyik barátjuk rábeszéli John-t, hogy vigyen haza feleségének  egy édes kis kölyköt.  Hamar kiderül azonban, hogy a blöki szelídíthetetlen, mint egy oroszlán, makacs, mint egy öszvér és vad, mint egy szibériai tigris. – Nyomában káosz, dili és pusztítás jár. Az ifjú pár más városba költözik, gyerekük születik, igyekeznek új életet kezdeni – de Marley mindenhova elkíséri őket. Elviselni szinte lehetetlen. Nem szeretni pedig egyenesen képtelenség.

Főszereplő kutyus: Marley, az édes labrador kölyök

Amikor a kutya a gyerekek legjobb barátja: Kutyaszálló
Adva van két kamasz, akik nevelőszülőtől nevelőszülőig vándorolnak, miközben tudják csakis egymásra számíthatnak, illetve kis kedvencükre, Péntekre. Azonban az új helyre tilos állatot vinni, így Andi, akit Emma Roberts alakít, megpróbál átmeneti otthont biztosítani neki. A testvérek hamar rá is bukkannak egy elhagyott hotelre és elkezdik átalakítani, hogy tökéletes lakhelyet készítsenek Pénteknek… és szép lassan a város összes kóbor kutyájának.

Főszereplő kutyusok: Mopsz, Jack Russel terrier… és még sokan mások!

 

Amikor a kutya túlnő rajtunk: Marmaduke – A kutyakomédia
Phil Winslow életét alaposan megkeseríti a család nagyra nőtt dán dogja, aki szívében örök kiskutya akar maradni. Képtelen kordában tartani a fejére nőtt ebet, Marmaduke káoszt okoz, ahol csak megfordul. A család kicsi kutyája hatalmasra nőtt, mindenkinél erősebb és a legtöbbeknél makacsabb lett. Marmaduke, a játékos kedvű dán dog nyomát romok és káosz jelzi, meg sok nevetés. Amikor gazdái, Winslow-ék úgy döntenek, hogy Kaliforniába költöznek, Marmaduke elhatározza, hogy ő is új életet kezd: az új szomszédságban eljátssza a született falkavezért, csak hogy elnyerhesse a gyönyörű afgán agár, Jezebel szívét. De hősünk igazából nem harcra termett. Beletelik kis időbe, és sok őrült, izgalmas kalandba, míg rájön, hogy akár cicaszívvel is nagykutya lehet bárki, a lényeg, hogy vállalja önmagát… Igazi családi vígjáték!

Főszereplő kutyus: Dán dog

Amikor az ember bármire képes a kutyájáért: Kutyahideg
Egy fantasztikus film ember-állat barátságáról, hogy bizony nem csak a kutya képes értünk mindenre, hanem mi is négylábú, hű barátunkért. Igaz történet alapján! Tudósok és felfedezők kis csoportja a Déli-sarkvidéken végez kutatómunkát. A hideg tél beköszönte előtt expedícióra indul a kutatócsoport, és a nyolc szánhúzót irányító Jerry (Paul Walker). Az út során valaki baleset szenved, így a közelgő hatalmas vihar előtt el kell hagyniuk a bázist, hátrahagyva a nyolc kutyát…  Jerry azonban megfogadja, hogy az első alkalommal visszajön értük… Fantasztikus történet a világ egyik legszebb és leghűségesebb kutyafajtáiról!

Főszereplő kutyusok: Husky, Alaszkai Malamute

Hozzászólások

Pin It on Pinterest