… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle A Dallas új generációja- Mától visszatér a legendás sorozat!

A Dallas új generációja- Mától visszatér a legendás sorozat!

A TNT csatorna ma kezdi el sugározni a Dallas folytatását! A sorozatban a fiatal generáció harca áll majd a középpontban, de a régi szereplők egy része is visszatér egy utolsó nagy csata erejéig!

A Dallas 1978 és 91 között volt képernyőn, most viszont 30 év után, visszatér hétköznapjainkba, méghozzá az eredeti szereplők egy részével. A folytatásban feltűnik Larry Hagman (Jockey), Patrick Duffy (Bobby), Linda Gray (Samantha), és Charlene Tilton (Lucy).

A régi szereplők közül sokra szinte már rá se lehet ismerni, Jockey idén töltötte be a 79-et, Lucy pedig már a 61. életévét tapossa. Talán egyedül a Samanthat alakító Linda Gray az, akin valahogy nem fog az idő vaskereke. Hagman elmondta, bár régen forgattak már, egyálatlán nem lesz nehéz újra Jockey bőrébe bújnia. „Ismerem Jockeyt. Bár a show átalakult, ő semmit sem változott. Örülök, hogy újra eljátszhatom őt!” Egyébként a tévés történet egyik leghíresebb karakterét megformáló Hagman évekig gyűjtögette a forgatási relikviákat, majd 60 év után hely hiányában elárverezte az emlékeket.

A mától induló sorozat főként Jockey és Bobby közötti viszályra fog összpontosulni. A történet persze most is tele lesz árulással, szerelemmel, és családi titkokkal. Az első részben összegyűlik a család, hogy megünnepelje Bobby fogadott fiának esküvőjét. A két ifjú titánt Jesse Metcalfe, és Josh Henderson alakítja. Jesse Metcalfe a nézőknek főként a Született feleségekből lehet ismerős, a jóképű színész fiú Gabrielle pajzán kertészét alakította. Josh Henderson, aki Jockey fiaként jelenik meg a képernyőn úgy nyilatkozott, tudja milyen sok elvárással kell megbirkóznia. „Kezdettől tudtam, hogy nehéz szerep lesz, mert a karakterrel szemben rengeteg a kiváncsíság és az elvárás a rajongók részéről. Vajon milyen ember lett Samantha és Jockey fia? Olyan lesz, mint az apja, vagy teljesen az ellenkezője? Tudtam az elejétől kezdve, hogy nagy felelősség van a vállamon, de nagyon izgatott vagyok a lehetőségtől!”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest