… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle A brit királyi esküvő ihlette a Gossip Girl 100. részét

A brit királyi esküvő ihlette a Gossip Girl 100. részét

 A Gossip Girl című amerikai tini dráma 100. epizódjához érkezett, aminek alkalmából a szereplők hatalmas bulit tartottak. Karakterükről és a jövőről meséltek.
A január 30-i részben Blair Waldorf fejét bekötik, Ed Westwick szerint meglepetésekben nem lesz hiány!

Fontos mérföldkőhöz érkezett az Upper East Side-i kékvérű banda története, a 100. epizódban Blair Waldorf egy elképesztően szép Vera Wang ruhában vonul az oltár elé. Persze a koszorús lányok és a legjobb barátnő Serena (Blake Lively) sem marad ki a jóból, Lively a tervező legújabb 2012-es kollekciójának gyöngyszemében kíséri a menyasszonyt. Blair ruhája Wang 2010-es őszi/téli kollekciójából való, és kifejezetten rá lett szabva.

Blair esküvőjére régóta készül a stáb
A 100. epizódot novemberben már leforgatták, amit a stáb egy hatalmas bulival ünnepelte meg New Yorkban a Wall Streeten. Az eseményen jelen volt Josh Schwartz a sorozat vezető producere is. „Nemrég forgattuk le a 100. epizódot. Őrület, ezt a jelenetet már az első évad óta terveztem, csak a megfelelő alkalomra vártam.”- mondta Schwartz. Majd hozzá tette: „Blair mindig is hercegnő akart lenni, szerencsés véletlen, hogy a brit királyi esküvő, és Albert herceg lakodalma is ezen a nyáron volt, mivel rengeteg ihletet adtak nekünk.”

Leighton Meester szerint Dan és Blair lelki társak
Blake Lively úgy nyilatkozott, a 100. részben egy hatalmas táncjelentre lehet számítani, amiben mindenki másnak öltözik, Georgina pedig visszatér még egy utolsó balhé erejéig. Leigthon Meester elárulta, hogy rengeteget fog rohangálni a jubileumi epizódban, és az oltárhoz vezető bizonyos utat is megteszi néhányszor. A színésznő szerint Blair és Dan lelki társak. „Imádok együtt dolgozni Eddel (Chuck), és Pennel (Dan). Érdekes hogyan változnak a szálak, csak azért mert Blairt eljegyezte a herceg. De a mese valahogy mégsem tökéletes. Mindenki azt várja, hogy Chuck és Blair együtt legyenek, én mégis a Dannel kapcsolatos szálra lennék kíváncsi.”- mondta Meester.

„Mindig érezni fognak valamit egymás iránt. Kezdettől fogva terveik vannak egymással, folyton szellemi meccseket vívnak. Blair szerintem lelki társként gondol Danre, de a lány mégis Chuckhoz tartozik. Mindenki szereti őket együtt, de talán tévednek…”- mondta Penn Badgley. Ed Westwick reméli, hogy Chuck visszatalál Blairhez. „Szeretek Leightonnal csókolózni, gyönyörű nő, aki ráadásul nagyon tehetséges.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest