… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle 8 dolog, amit jó, ha tudsz a Crocs papucsról

8 dolog, amit jó, ha tudsz a Crocs papucsról

Crocs papucs, ortopéd szakemberek ajánlásával (x)

Amióta hazánkban széles körben elterjedt a padlófűtés, azóta sokunk zokni nélkül, mezítláb járkál, szaladgál a lakásban. Az ortopéd szakemberek szerint ez nagyon egészséges. Van olyan papucs, amelyek házon kívül is a mezítláb közlekedést támogatják. Ezek a Crocs papucsok. Nem szorít, nem nyom, kényelmes viselet. Bokánkat megfelelően tartó pánttal rendelkezik. A Crocs papucs rugalmas felsőrésszel és ortopéd sarokkal rendelkezik, amely segít a lábnak a tökéletes pozíció megtalálásában. Sokan azt hangoztatják előnyként, amikor megkérdezzük őket, hogy miért is szeretik ezt a márkát? Az a válasz érkezik, mert, hogy könnyen fel és levehetők. Ez különösen fontos családi házak, nagy terasszal rendelkező lakók számára. Valamilyen okból gyorsan be vagy kimész a kertbe vagy a teraszra, a Crocs gumi klumpa nagyban megkönnyíti az életed. A női vagy férfi Crocs papucsok nagyon kényelmes lábbelik, és nagyon természetes puha párnát adnak talpunknak, amely ahhoz hasonló, ha még nem próbáltad, mintha a nedves tengerparti homokban, füvön mászkálnál.

Crocs papucs, amelyet ultra könnyű tisztán tartani

A Crocs gumi papucsok nagy előnye, hogy könnyen tisztíthatók. Ezért a krokodilos márka papucsa a világ számos munkahelyének kedvenc lábbelije. Például az egészségügyi szakemberek, orvosok, ápolónők imádják a hófehér Crocs papucsokat. Miért? Mert olyan könnyen tisztíthatók, könnyen lemosható róla a szennyeződés. Szappannal és vízzel megdörzsölve újra régi fényében ragyog a fehér Crocs munkapapucs. Nem kell tartanunk attól, hogy a sok tisztítástól megfakul vagy az anyag elgyengül. A Crocs papucsok olyan tartós műanyagból készülnek, amely ellenáll minden külső behatásnak. 

Crocs a kerti papucs

A divatos Crocs papucsokat eredetileg hajókon dolgozóknak tervezték. A Crocs papucs rugalmas felsőrésszel és kellően puha talp résszel rendelkezik, amely kialakítás garantálja a kényelmet. A Crocs papucsokat ezért nem csak kellemes sétához vagy az uszodában szeretjük felvenni, hanem a kertben is. Kertünk a kikapcsolódás egyik oázisa. A kertben is olyan papucsot, gumicsizmát szeretünk viselni, ami kényelmes és megfelelően tartja bokánkat. Mivel a kerti munkálatok közben lábunk is megizzadhat ezért fontos, hogy a Crocs papucsok tetején található lyukokon megfelelő szellőzést kapjon talpunk. A nagy kerti munkálatok közben is fontos a megfelelő komfort. Miért kényelmes a kerti Crocs papucs? A Croslite nevű szabadalmaztatott habosított műanyagnak köszönhetően lábunkra formálódik a kerti papucs, amely számos egészségügyi előnyt is kínál.

Crocs papucs, az igazi nyári lábbeli

A Crocs papucsok egyik nagy előnye, hogy hűvösen és szárazon tartják a lábunk még a legmelegebb napokon is. Magyarországon az elmúlt években folyamatosan növekedett a napi középhőmérséklet. Nemcsak a hőmérsékleti, illetve csapadék átlagok, hanem a szélsőértékek intenzitása is egyfolytában nőtt az elmúlt években. Tavaly sem volt ritka a 40 Celsius fok körüli tartós hőmérséklet. Ezeken a forró nyári napokon a zárt sportcipő nagyon gyorsan felforrósítja lábunk. Nem is beszélve arról, hogy sok sportcipő zárt felső résszel rendelkezik, ami miatt lábunk megizzad és kellemetlen szagot áraszt. A lyukacsos felső résznek köszönhetően Crocs papucsunkban imádnak utazni lábujjaink, mert a kellemes nyári szellő könnyedén átjárja lábfejünk. A crocs papucsok, nem takarják el lábfejünket, ami egy igazi áldás a nyári rekkenő hőségben.

Crocs Jibbitz

Tedd Crocs papucsod még egyedibbé cipő ékszerrel. Crocs Jibbitz használatával még divatosabbá teheted kedvenc gumi klumpád. A Crocs Jibbitz színes cipő díszek bűbájos stílust adnak a Crocs papucsoknak. De ezekkel a díszekkel, amelyek már inkább cipő ékszerek nem csak a Crocs papucsokat, hanem a Crocs szandálokat is egyedivé tudod varázsolni. A Crocs papucsok lábfej feletti része lyukacsos. Ide kell betűzni ezeket az apró, ámde nagyon feltűnő és divatos cipő díszeket. Melyek a legnépszerűbb Crocs papucs díszek? Ha a gyerekekről van szó, akkor a természetesen a mese figurák. Lányok körében a szív formájú Jibbitz-ek viselése nagyon népszerű. Van olyan változat, amely világít, de van olyan is, ami fluoreszkál. De a felnőttek is nagy örömmel viselnek Crocs papucs díszeket, hiszen ők is ki szeretnék fejezni egyéniségüket, véleményüket. Ezért sokan kedvelik a szivárványos Jibbitz-et. Ne feledd a cipő ékszer egyedi megjelenést ad kedvenc gumi papucsodnak. 

Crocs papucs, az ápolt lábak szakértője

Akinek ápolatlan és/vagy egészségtelen a lába vagy a körme, az nem szívesen teszi azt közszemlére. Mire gondolunk? Akiknek a lába valamiért deformált, csúnya bütykei vannak, gombás köröm fertőzésekkel küzdenek, kemény, száraz, repedezett sarokkal rendelkeznek stb. az nem szívesen hord nyitott felső résszel rendelkező papucsot. A Crocs papucs vagy szandál viselése kicsit olyan, mintha mezítláb járnánk, ezért csak azoknak áll jól a lábán, akinek szép ápolt körmei vannak, vagy igényesen ki is van festve. Azt hiszem, a legtöbb ember szereti a tiszta és száraz láb érzését, gondold csak el milyen lenne nyáron vastag bundás kesztyűben közlekedni, Ugye, hogy abszurd. 

Crocs papucs, a csoszogást kedvelők imádott lábbelije

Sokan túlméretezett Crocs-ot viselnek. Sokan szándékosan két számmal nagyobb Crocs papucsot viselnek, mert imádnak csoszogni. Biztos találkoztál már ismerőssel, kollégával, aki nagyon szereti húzni maga után a papucsát. Ez talán a szabadság érzetére vezethető vissza. Erre szokták azt mondani, hogy aki Crocs papucsban csoszog, hogy „laza, mint a Riga lánc”. Gondolom most sokan megkérdezik, mi az a Riga lánc? Riga egy régi motor márka volt, ami nem a megbízhatóságáról volt híres! Annak, ha csoszogunk van egy hátránya, mégpedig az, hogy elveszítjük őket. Azok az emberek, akik nem hordanak Crocs-ot, nem értik, hogy mi is olyan fantasztikus egy Crocs papucs viselésében. Az élmény, az szabadság érzete, amit ez a papucs ad!

 

Crocs, a stílusikon

Jómagam nagy Crocs rajongó vagyok, be kell vallanom. A nagy mozisztárok is szívesen fotózkodnak Crocs papucsaikban. De nem csak a sztárok, hanem a barátaim, ismerőseim is nagy kedvel viselik női vagy férfi Crocs-ukat. Ők a mindennapjaik során, munkához, bevásárláshoz használják ezt a stílus ikont. A mai modern világunkban szükségünk van a modern gumiklumpákra. Miért is? Gyorsan és hatékonyan tudjuk intézni dolgaink. De közben szeretnénk divatos külsőnk is megőrizni. Viselj farmerhez, szoknyához, de még kosztümhöz is Crocs-ot. Főleg tavasszal és nyáron, a Crocs szandál az igazi választás. Miért? Mert a kényelmes LiteRide™ habszivacs talpbetéteknek köszönhetően a Crocs szandál egész nap biztosítja kényelmünk és stílusos megjelenésünk. 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest