… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle 2012 csúcsfilmjei! Hamarosan…

2012 csúcsfilmjei! Hamarosan…

A 2012-es év is bővelkedni fog romantikus vígjátékokban, animációs filmekben, drámákban, na és persze folytatásokban! Következzenek a tuti kasszasikerek, a legjobb színészekkel és színésznőkkel!

Wanderlust: Jennifer Aniston és Paul Rudd új filmje
David Wain legújabb vígjátékában Aniston és Rudd kapta a főszerepet, amiben egy New York-i házaspárt alakítanak, akik megunják a nagyvárosi életet és vidékre költöznek, ahol persze rengeteg kalamajka történik velük… Vicces, remek színészek szerepelnek benne, ráadásul a forgatás alatt jött össze Jennifer Justin Theroux-szal.

American Reunion: Az Amerikai Pite folytatása
Régóta tervezik már az Amerikai Pite folytatását az eredeti szereplőkkel, azonban idő kellett ahhoz, hogy mindegyik színész ismételten elvállalja az ismert karaktereket. 2012-ben ezt is bemutatják, Jason Biggs, Alyson Hannigan, Tara Reid, Mena Suvari, Sean William Scott és Chris Klein főszereplésével. Természetesen Stifler mamája is feltűnik majd…

A nagy Gatsby: Leonardo DiCaprio újabb nagy szerepe
Az elmúlt években Capriónak (Eredet, Viharsziget) sikerült bebizonyítania, hogy ő igenis a legjobb színészek közé tartozik. Hamarosan egy Wall Street-i tőzsdeguruként (The Wolf of Wall Street) mutatkozik be, de előtte még visszatér a 20-as évekbe, F. Scott Fitzgerald regényének adaptációjában, ahol ő alakítja a főszereplő, Gatsbyt.

Jégkorszak 4: Vándorló kontinens
A jóbarátok (Sid, Manny) és a Motkány ezúttal egy jéghegyen utazzák körbe a kontinenst, miközben különféle tengeri szörnyekkel küzdenek meg… na és persze a mókus a zsákmányáért! A magyar bemutató júliusra várható és 3D-ben is megtekinthető lesz.

Pszichószingli: Mindenki megöregszik, de nem mindenki nő fel!
Charlize Theron hosszú kihagyás után jövőre több filmben is feltűnik majd. A Pszichószingliért pedig már Golden Globe díjra is jelölték a legjobb női alakítás kategóriában. A filmben Charlize egy olyan nőt alakít, aki visszatér szülőfalujába, hogy elcsábítsa a gimi egykori szépfiúját, aki azonban már családos ember. Persze a főszereplőt ez mit sem zavarja…

A  nagy folytatások:
Szellemírtók 3
Halálos iramban 6-7
Star Trek 2
Underworld – Az ébredés
Crank 3
Derült égből fasírt 2
MIB – Sötét zsaruk 3
Top Gun 2
Bridget Jones 3

Hozzászólások

Pin It on Pinterest