… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle 15 perc egy kis relaxációra

15 perc egy kis relaxációra

5 perc
Öltözz át
Öltözz fel egy laza ruhába, majd keress ki egy könnyed, dallamos zenét a CD gyűjteményedből! Vedd le a hangerőt és feküdj le a puha szőnyegre, majd nyújtózz egy jót, és csukd be a szemed! Lazítsd el a kezeidet, karodat, válladat, majd a lábaidat is! Maradj így legalább 5 percig!

Tedd a kezed a köldököd feletti részre, tartsd ott és érezd, ahogy egyre jobban átmelegszik.

4 perc
Töltődj fel energiával
Tedd a kezed a köldököd feletti részre, tartsd ott és érezd, ahogy egyre jobban átmelegszik. Hamarosan érezni fogod azt a jól eső érzést, ahogy a tested is egyre jobban átmelegszik. A szíved már lassabban dobog, megnyugszik, a levegőt is lassabban veszed, és egyre könnyebbnek érzed magad. Maradj így, élvezd ezt az állapotot, érezd, ahogy a tested feltöltődik energiával, ahogy a homlokod kisimul, ahogy a lelked megnyugszik!

5 perc
Lélegezz mélyet!
Lassan vegyél egy nagy levegőt, majd fújd ki! Lazán mozgasd meg a lábaidat, vállaidat, karodat, nyisd ki a szemed és térj vissza a jelenbe! Ugye jólesett ez a pár perc pihenés?

1 perc
Frissítsd fel a tested is!
Friss narancsból facsarj magadnak egy pohár narancslét, tegyél bele egy kiskanál mézet és lassan kortyolva idd meg! Egészségedre!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest