… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Virágba borult Shakira

Virágba borult Shakira

Shakira az illatok világában először az S by Shakira nevű parfümével került be, amelyben a varázslatos kelet és a modern nyugat találkozása elevenedik meg, ugyanúgy mint a népszerű énekesnő művészetében is.

Az első parfümhöz hasonlóan az új illat esetében is az volt a cél, hogy valami olyat alkosson, amely egyszerű, de mégis lenyűgöző. Ez az új illat, a Shakira Eau Florale friss és érzéki. Három alapvető illatkompozíció rejlik az üvegcsében (vanília, pézsma és jázmin), amelyeket a boldogság forrásával asszociálhatunk.

A két parfüm közt nagyon sok a hasonlósság  mégis  a ‘Shakira Eau Florale’  az énekesnő érzékibb és nőiesebb oldalát fejezi ki. Ezt tükrözi az üveg rózsaszín színvilága is: az üveg formája ugyanaz mégis lágyabb és sokkal nőiesebb hatást kelt a finom színeknek köszönhetően. Az illat a különlegesebb és romantikusabb pillanatokat teszi teljessé, amikor a finom nőieségünket akarjuk előcsalni.

Az  illat viragos jellegét a friss jázmin illata adja, amely Shakira egyik kedvenc virága. Egy virág egyszerre hat minden érzékszervünkre, ezáltal pedig az öröm és a boldogság különböző szintjeire juttat minket. 7 990 Ft/30 ml

Hozzászólások

Pin It on Pinterest