… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Válts irodaiból party üzemmódba egyetlen szempillantás alatt!

Válts irodaiból party üzemmódba egyetlen szempillantás alatt!

A szempillaspirálod elég keményen dolgozik? Lépést tart az életstílusoddal, hogy gyakran munkából mész buliba? Vagy amikor este kimozdulsz, még mindig nappali üzemmódban van? Ha a válaszod igen, akkor ideje, hogy többet akarj!
Ami a Glam’Eyes Day 2 Nightot kétségtelenül egyedülállóvá teszi, az az, hogy használatával két teljesen különböző kinézetet varázsolhatsz magadnak, egyetlen kefével. A csoda a varázslatos dupla kupakban található. Napközben válaszd a felső, fekete kupakot, és amit kapsz az nem más, mint a természetes, hosszú és szétválasztott szempillák, melyek tökéletesek a fénymásoló melletti flörtölő pillantásokhoz. Éjszakára viszont válaszd a rózsaszín kupakot, amivel szempilláid akár 15x dúsabbak, érzékien teltek, csomómentesek maradnak, így rögtön készen állsz a party-ra.

Mi a titka? A megoldás a szempillaspirál innovatív, kettős szűkítő-rendszerében rejlik, ami pontosan szabályozza a kefére kerülő szemfesték mennyiségét, így úgy alakítod a kinézetedet, ahogyan szeretnéd. Ha egy Rimmel szempillaspirálról beszélünk, mindenképpen meg említenünk a formabontó formulát is. Szabadalmaztatott technológiával készült, természetes viaszt és továbbfejlesztett polimereket tartalmaz a szempillák rugalmassága érdekében, míg az új 3D Aqua-Actif gel system-nek köszönhetően a festék lágyan és egyenletesen fedi be a pillákat, így maximalizálva a dúsító hatást. Sőt, a Glam’Eyes Day 2 Night szempillaspirál akár 16 órán át tartó hatást ígér, anélkül, hogy a festék elkenődne vagy leperegne. A szempillaspirál ára: 2289 Ft

Hozzászólások

Pin It on Pinterest