… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Vadító körömlakk trend a nyárra

Vadító körömlakk trend a nyárra

London hív! Ints búcsút a mélabúnak, mert a világ legmenőbb, legvadabb fővárosa még mindig pörög! Színes és trendi: a divat itt formálódik, az ötletek ikonokká válnak – tapasztald meg a Rimmel London 60 Seconds körömlakkok világát! Az egyetlen körömlakk, mellyel másodpercek alatt londoni stílust adhatsz a körmeidnek. Kell ennél több?

Ez még nem minden, mert a Rimmel 60 Seconds körömlakk csak még jobb lett! Fantasztikusabb, mint korábban! Xpress ecsete szuper széles és szuper lapos, így minden egyes körmöt egyetlen húzással befed. Hibátlan, egyenletes, lélegzetelállító szín – és mindössze egyetlen másodperc alatt felkenhető.

Többet akarsz? A legendás gyorsan száradó körömlakk sima és egyenletes felületet ad a körmöknek, alatta pedig erősíti és kényezteti azokat összetevőinek köszönhetően. Milyen gyakran mondhatod el valamiről, amiben oly sok örömödet leled, hogy tulajdonképpen még jót is tesz neked?  A színekről nem is beszélve! 13 vadonatúj és vadító árnyalat, melyekkel pillanatok alatt Londoni stílusban pompázhatsz: vörösek, hogy felfigyeljenek rád; nude árnyalatok; élénk színek –pl. kék és sárga- ha kirúgnál a hámból; valamint klasszikusok, amiket mindenki kedvel. Válogass bátran bármely napszakra, bármely alkalomra! Távol álljon tőlünk, hogy diktáljuk a szabályokat – elvégre London az önkifejezés fővárosa –, de érdemes egy pillantást vetni a mi kedvenceinkre: Sunny Days (450), egy ragyogó sárga az esős időre; Stand to Attention (318), az ikonikus skarlátvörös, amit a Buckingham Palota őrei is viselnek; és Aye, Aye Sailor (850), egy mélytengeri kék, mellyel a körmeid stílusosan tisztelegnek majd. Rimmel 60 Seconds körömlakk: 0-ról szexire 60 másodperc alatt. Válts londoni stílusra, bármilyen legyen is a kedved! Nem csoda, hogy egyetlen vérbeli londoni lány sem lép utcára nélküle.

Idén nyáron biztos, hogy minden tekintet a körmeidre fog szegeződni, ha ezt a színt választod!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest