… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Utazd be a Földet a világ illataival!

Utazd be a Földet a világ illataival!

Gyerekként mindannyian izgatottan hallgattuk az egzotikus tájakon játszódó meséket, miközben elképzeltük a történeteket uraló tájakat, ízeket és illatokat. A The Body Shop Scent of the World illatkollekciója segít, hogy felelevenítsük azt a fantáziavilágot, melyet sokan már elfelejtettünk. Kedvenc egzotikus illatodat most akár egész nap magadon viselheted!

A híres kozmetikai világcég megidézi Dél-Amerika pezsdítő közelségét, az Atlasz-hegység rózsaillatát, a perzselő afrikai szellőt, és az indiai jázmin bódító aromáját. Az Indian Night Jasmine illatcsalád pikáns, csábító koncentrátumában a szantálfa, az ibolyalevél, és a narancsvirág olvad egybe az indiai jázminnal. A különleges keleties aromát akár tusfürdő, testápoló, testpermet, Eau de Toilette, vagy parfümolaj formájában is viselheted.

És a gyakorlatban?
Az Indiai éjjeli jázmin testápolót mi is leteszteltük a The Body Shop jóvoltából. Az érzéki illatvilág azonnal magával ragadott, most nem egy könnyed lányos aromáról van szó, hanem egy jóval érettebb nőiesebb keverékről. A testápoló Sherezádé, és az Ezeregy éjszaka meséit eleveníti fel, finoman kényezteti bőrünket, könnyen felszívódik és nyugtató hatással van érzékeinkre. Az állaga rendkívül könnyed, egyáltalán nem zsíros, és fantasztikus érzés viselni. A bódító illat legalább 1 órán át tart. Ajánlom mindenkinek, aki egy fárasztó nap után szeretne elmerülni keleti világ virágoskertjében.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest