… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Újdonság a narancsbőr elleni harcban!- Teszteltük!

Újdonság a narancsbőr elleni harcban!- Teszteltük!

A tavasz megérkeztével legtöbben máris lázasan készülődünk a nyári fürdőruhaszezonra. Az Avon legújabb narancsbőr elleni krémjét kifejezetten erre az időszakra alkották meg, a Solutions Cellu Defy egy lágy, gyümölcsös kivonat, igazi tavaszi csodaszer bőrünknek!

Mit ígér?
A Solutions Cellu Defy narancsbőr elleni termék ígérete szerint hatékonyan szabadulhatunk meg a makacs narancsbőrtől, vele együtt pedig minden gátlásunktól, hiszen megfelelő étkezéssel, és mozgással kombinálva még a legrövidebb sortot, és merész fürdőruhát is bátran viselhetjük rendszeres használata után!

Egy kis háttértörténet
Az Avon kutatói Dél-Amerikában bukkantak rá arra a csillaggyümölcs kivonatra, mely fokozza egy kulcsenzim működését a sejt „zsírkohójában”, a cellulitisz fő forrásaként ismert zsírmolekulák kisebb komponensekké történő lebontásában, ezen kívül háromszorosára gyorsítja a természetes zsírégető folyamat sebességét.

És a valóságban?
Fontos, hogy egy krém egymagában még nem tesz csodákat, kenegethetjük magunkat bármivel, a narancsbőr elleni harcban a megfelelő mennyiségű sport, és egészséges táplálkozás elengedhetetlen! Ezt maga az Avon is hangsúlyozza, a cég nem árul zsákbamacskát, a terméket tulajdonképpen kiegészítőnek szánja a fent említett körítéshez. A krém rövidtávon és enyhén problémás bőrön sikerrel vizsgázott, használatával a bőr selymes, és finom tapintású lett, könnyű állaga friss, és üde érzetet biztosított. Az illata egyszerűen mennyei, a krém a lágy gyümölcs, és a tavaszi virágillatokat kombinálja. Összességében egy igazi tavaszi/nyári krémről van szó, mely nem zsíros, vagy túl nehéz, és bár látványos hatást nem tapasztaltunk, enyhén narancsbőrös részeken kellemes tapintású, valamint feszesebb érzetű lett a bőr.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest