… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Új álmok várnak rád!

Új álmok várnak rád!

„Mindig is olyan parfüm elkészítéséről álmodtam, amely a gyengédség, gyermekkor gondolatvilágához hasonlóan mindenkiben ugyanazokat a rezgéseket kelti, valamint olyan erős érzéki kötődés megidézésére képes, hogy „az úgy szeretlek, majd megeszlek” szinte valósággá válik”.
Thierry Mugler

Eva Mendes talán eddig a legszebb angyal

Kezdetben volt az Angel… luxus parfüm, amely idővel legendává érett
Valódi esemény volt, amikor a képzelet eme hamisítatlan remeke napvilágot látott 1992-ben. Teljesen egyedi látvány és illatvilág! A nyíltan provokáló első keleties-gourmand párosítás szakított a parfümvilág addigi szabályaival és valódi forradalmat indított el. Thierry Mugler gyermekkori álmainak hangulatát idézve, az Angel a zabolátlan fantázia zsenialitását, az eredetiségben rejlő merészséget és a könnyed extravaganciát testesíti meg. Utánozhatatlan parfüm…Elképesztően finom illata ámulatba ejt. Először a rabjává válsz, aztán különös megszállottság lesz rajtad úrrá. Élvezet, amely újra és újra hatalmába kerít, legszívesebben beleharapnál, mert képtelen vagy ellenállni a piros bogyós gyümölcsök, a praliné, a vanília és a szenvedélyes pacsuli csábításának. A gazdag illatvilág minden vágyadat beteljesíti, és érzékeidet az extázis magasságába repíti. Csillámló parfümös üveg … Kék csillag, amely a védjegyévé vált, és örökké ragyog az égbolton. Egészen eredeti, azonnal felismerhető, az Angel Eau de Parfum életre kelti a lelked mélyén szunnyadó végzet asszonyát és elragadó dívává varázsol.

A csodálatos Eau de Parfum nyomán, Thierry Mugler kiterjeszti ragyogó galaxisa határait, vár egy újabb, az érzékeket felkorbácsoló álom, amely azoknak az első pillanatoknak az intenzív izgalmát képes megidézni…

23.900 Ft/80 ml spray

Az Angel eddigi gyönyörű arcaira: Estelle Lefébure, Jerry Hall, Amy Wesson, Anna Maria Cseh, Bianca Balti, stb. Egymás után a leggyönyörűbb nők testesítették meg az igéző angyalt. Legutóbb Naomi Watts, a gyönyörű, légies szőke hajú hollywoodi színésznő jelenítette meg Thierry Mugler álmát.
A ragyogás galaxisa új fejezetének megírásához és az Angel csábító, érzékiségtől izzó világának újbóli felhevítéséhez a tervező-parfümmester ismét nemzetközi sztárt hívott segítségül. Erőt sugárzó az egyik pillanatban, tartózkodó a következőben, egyszerre a végzet asszonya és mégis spontán, Eva Mendes testesíti meg azt a fajta érzékiséget, ami körüllengi az Angel-t. Elbűvölő nő az Eau de Parfum-höz és csábító ikon az Eau de Toilette-hez, megszemélyesíti a rabul ejtő szenvedélyt, ami az Angel nő sajátja.

„Ha egyszer mellette döntesz, ha beleszeretsz az Angel-be, egész életedben csak Angel-t használsz”. Eva Mendes

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest