… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Üde tavaszi smink

Üde tavaszi smink

Diane Kruger, az egyik legtermészetesebb díva.  Ragyogó zöldeskék szemek, hatalmas szempillák, tökéletes alapozás és egy kevés barack árnyalatú szemhéjfesték… A színésznő bebizonyította, hogy nem kell  sok a tökéleteshez!

A német származású Diane Kruger mindig is természetes szépségével hódított. A színésznő-modell kedveli a natúr színeket, hiszen világos bőréhez és szeméhez a pasztellszínek illetnek a leginkább. „Szeretek sminkelni, de a kevesebb több híve vagyok.” – mondja Diane, akinek a rózsaszín és a barack legtöbb árnyalata jól áll. Amióta betöltötte a harmincat, még inkább odafigyel a bőrápolásra. Keveset tartózkodik a napon, hogy megelőzze a ráncokat. Nos, bőre valóban éppolyan hamvas, mint huszonévesen volt.

Tökéletes mattító fedés akár 16 órán át, Mattitude alapozó, Astor (2449 Ft); Tavaszi barackos árnyalat a szemhéjadra,Bourjois (2150 Ft);  Alapozó ecset, MAC (9700 Ft);  3D szájfény, Bourjois (2950 Ft);  Hatalmas, egészséges, ápolt szempillák, Rimmel Lash Accelerator (2510 Ft)

A hidratálás az alapja mindennek!
Ahhoz, hogy szép és természetes legyen a bőrünk a legfontosabb a mélyhidratlás.
A napi 1,5-2 liter folyadékfogyasztás mellett (belső hidratálás) fontos, hogy meglegyen a külső folyadékpótlás is. A Lancôme Génifique Nutrics Fiatalság Aktiváló nappali arcápoló száraz bőrre (20.900 Ft) lett kifejlesztve, ami megnyugtatja az arcbőrt, ezáltal puhaságot és rugalmasságot eredményez.
Sohase feledjük, hogy a külső és a belső hidratáltság aránya összefügg, így a kettőt együtt kell összhangba hozni!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest